Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarens årsstämma online 2020


Detta event även ges även online.
Du kan ansluta via dator eller mobil, via app eller browser.

På grund av rådande situation med spridningen av Covid-19 kommer årsfesten ersättas med ett digitalt årsmöte via Zoom.

Årsfesten är tillfället då medlemsföretag från hela Mälardalen möts, men det är också Handelskammaren Mälardalens årsstämma. Vi har valt att rama in den i ett lite oväntat format där vi hoppas bjuda på kunskap och ett och annat ”wow”. Förra året blev det ett kulturellt och känslosamt möte med konstnären Richard Brixel på hans gård utanför Arboga. Denna gång hade vi tänkt vända blicken mot Eskilstuna och tema hållbarhet men på grund av rådande situation med spridningen av Covid-19 kommer årsfesten ersättas med ett digitalt årsmöte.

Information och anmälan

Tid och plats

26 maj, 16.00

På grund av rådande situation med spridningen av Covid-19 kommer årsfesten ersättas med ett digitalt årsmöte. När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail med anslutningslänk.

Information

Vi använder Zoom som plattform för årsstämman. För att allt ska flyta så smidigt som möjligt, säkerställ gärna att du kan använda Zoom innan mötet. Vi tillåter anslutning via app, browser och mobil/platta.

Vill du säga något under mötet kan du skriva det i chatten eller använda handuppräckningsfunktionen så kommer ordföranden att ge dig ordet. Omröstningar sker via chatt-funktionen.

Har du tekniska frågor under stämman så kan du ställa frågor och få svar via vår Q&A. Du kan också ringa till Johanna Ling på 076-677 97 98.