Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Handelskammarens festliga årsstämma 2024 - upplev Munktellmuseet

Mat, mingel och spännande föredrag. Boka in vår festliga årsstämma!

Vi välkomnar dig som medlem till en festlig årsstämma på Munktellmuseet i Eskilstuna! Passa på att uppleva historiens vingslag som möter den moderna industrin på en och samma plats.

Vi bjuder på mat och dryck, högaktuell omvärldsspaning, avslöjar årets mottagare av förtjänstmedaljen m.m. Evenemanget är kostnadsfritt och ni kan delta med flera personer men bara en röst räknas under stämman.

Välkommen med din anmälan!

Program

15.30

Drop-in med mingelfika

16.00

Välkommen!
VD, Oskar Axelsson, Handelskammaren Mälardalen, hälsar välkommen och presenterar agendan för vår festliga årsstämma.

16.15

Årsstämma
Årsmöteshandlingar finns snart för nedladdning

17.00

Paus med fördrink

17.30

Change Starts Here
Volvo CE
Huvudkontoret är nyligen flyttat till Eskilstuna och stärker resan som startade redan 1832 och idag är Volvo CE en internationell storspelare med över 2 500 anställda. Ta del av ett ständigt förändringsarbete, hållbarhetsfokus och framtidens moderna industri.

18.00

Bioteknik och hållbarhet i världsklass
Johan Carlsson, Pfizer
Från den högteknologiska anläggningen i Strängnäs levereras läkemedel och vaccin som har stor betydelse för hela världen. Dessutom är de främst i klassen vad gäller hållbarhet. Johan Carlsson, platschef på Pfizer, berättar om de stora investeringarna och vad som gör företaget framgångsrikt.

18.30

Buffémiddag med god dryck och utdelning av Handelskammarens förtjänstmedalj
Förtjänstmedaljen delas ut till en person som särskilt gagnat regionens näringsliv.

Glöm inte anmäla dig, vi ses!

Oskar Axelsson

  • Verkställande direktör

Information och anmälan

Tid

22 maj, 16.00
(dropin-fika från 15.30)

Plats

Munktellmuseet, Eskilstuna. Under kvällen får du som deltagare möjlighet att se och känna på den stora utställningen och den anrika industrihistorien från Volvo.

Information

För medlemmar i Handelskammaren Mälardalen.

Kostnadsfritt, men begränsat till 2 platser per medlemsföretag

Sista anmälan: 14 maj

Bussanslutning med innehåll

Vi erbjuder bussanslutning (t o r) från Örebro, Arboga och Västerås till årsstämman. På bussresan kommer det finnas spännande inslag och givetvis serveras kaffe.

Svensk industrihistoria möter framtiden. Munktellmuseet ligger i Munktellstaden i Eskilstuna, ett historiskt industrikvarter som rustats upp och nu rymmer allt från kultur och idrott, till musikscener, restauranger och kaféer. På utställningen får du en insikt i deras arbete och får dessutom möjlighet att själv interagera med flera av maskinerna. Vad sägs om att ta på dig VR-glasögonen och hänga med ut i stenbrottet, eller kanske styra minigrävaren?