Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren September

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Program

Uppdateras löpande
Kraftfullt genomförande i ditt hållbarhetsarbete för ökad export

Marianne Ohlson, Business Management Konsult på Level21 och Beatrice Björk, Partner & Interim VD på sfPORTEQ pratar om hur man får till hållbarhetsarbetet i praktiken. I och med de nya skärpta regler som EU kommer med samt andra stora exportmarknader som USA och Asien. Nu räcker det inte längre att arbeta med greenwashing och tillåta att arbetet sköts ”vid sidan” av den vanliga verksamheten.

Vad händer på Stora Näringslivsdagen?

Projektledare Felix Andersson berättar om höstens stora näringslivsevent som gör come back på Västerås Kongress 12 oktober.

Thor-Björn Käck
Internationell handel - vad kan vi erbjuda?

Handelskammaren Mälardalen erbjuder en rad olika möjligheter till stöd för dig som är ute på en internationell marknad eller vill ta er utanför Sveriges gränser. Thor-Björn Käck berättar om Handelskammarens utbud och ger er goda exempel på företag som lyckats.

Impro Comedy Night

4:e teatern bjuder in till en show för dig och ditt företag. En exklusiv kväll i samarbete med restaurangen i CuLTUREN, Casa del Fuego.

VIK Hockey

Snart lägger vi sommaren bakom oss och börjar blicka mot en höst/vinter med ishockey. Representanter från VIK hockey kommer och berättar om det sportsliga men också om hur det är att driva en idrottsförening på hög nivå.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

7 september 2023

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Stora Salen
Elite Stadshotellet i Västerås

Information
  • Kostnadsfritt för medlemmar.
  • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
  • Vi bjuder på frukost.
  • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
  • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
  • Sista anmälan 6 september  kl.13.00 2023.
  • Efter kl.13.00 kontakta: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: magnus@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: felix@handelskammarenmalardalen.se

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad & Medlemsservice
Deltagare