Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Fokuserar din verksamhet på effektivitet eller innovation? - Västerås

Vi är i behov av nytt perspektiv på innovation för att accelerera arbetet med digitaliseringen. Digitaliseringen ställer nya krav på verksamheter, arbetssätt och organisationer, det räcker inte med att springa fortare eller tror att gårdagens arbetssätt kommer fungera i den digitala världen.

För att fullt ut lyckas med digitalisering krävs förändrade arbetssätt, avveckling och föreningsledning, här blir organisationens förmåga att arbeta med innovation en viktig komponent.

Välkommen till en kunskapsfrukost som beskriver hur ni tar er till innovation.

Atea-koncernen
Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum och tredje störst i Europa. Koncernen har 7 200 medarbetare och finns representerat på omkring 87 platser i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Lettland och Estland. Atea är noterat på Oslo Børs och har en årlig omsättning på cirka 35 miljarder norska kronor (2018).

Vår obundenhet är en styrka
Vi är obundna gentemot tillverkare och andra leverantörer och rekommenderar de lösningar som ger störst nytta för varje enskild kund. Med oss säkerställer ni att alla delar i er it-infrastruktur fungerar tillsammans.

Läs mer på www.atea.se

Information och anmälan

Tid

10 december 2019, kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen - Vasagatan 20 A, Västerås

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Sista anmälan: 9 december 2019