Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukost drop-in på Handelskammaren

Handelskammaren Mälardalen är en oberoende privat näringslivsorganisation som företräder företagens intressen och bidrar till framgång, lokalt och globalt för både små och stora företag. Vårt uppdrag är att främja ett starkt och konkurrenskraftigt näringsliv i regionen- vi röjer undan hinder för tillväxt.

Frukost drop-in på Handelskammaren

Vi  öppnar vår verksamhet för dig som vill veta mer om oss och ett eventuellt medlemskap. 19 februari 2019 har vi frukost drop-in på Handelskammaren Mälardalen. Varmt Välkommen!

Nyheter 2019

1) Handelskammaren växer och inkluderar Eskilstuna & Strängnäs kommun
Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet med 700 medlemmar i Västmanlands och Örebro län. Företagen i Eskilstuna och Strängnäs har från och med årsskiftet bytt handelskammare från Östsvenska Handelskammaren till Handelskammaren Mälardalen och 75 nya företag välkomnas in i nätverket. Den viktigaste anledningen till att medlemsföretagen i Eskilstuna och Strängnäs vill byta handelskammare är att de ser många synergier med, framför allt, Västeråsregionen. Det finns bland annat både infrastrukturfrågor och kompetensförsörjningsfrågor som knyter an till båda regionerna. Förändringen är på många sätt logisk eftersom flödet av både människor och gods gör att Eskilstuna och Strängnäs har mer gemensamt med Västerås- och Stockholmsregionen än med Norrköping och Linköping.

2) Mer lokal närvaro i Västra Mälardalen
En extra satsning i Västra Mälardalen gör att Handelskammaren Mälardalen är på plats i Arboga utvecklingscentrum från och med januari 2019 för att finnas närmare till hands för företagen i Köping, Arboga & Kungsör.  Det kommer även att användas som en mötesplats för offentlig och näringslivsverksamhet. Den första frukosten kommer att hållas 7 februari 2019 på utvecklingscentrum i Arboga kl. 08.00-09.30. Anmälan sker via vår webbsida i kalendern.

3) Marknadsföring av medlemsföretag
Vi kommer att satsa ännu mer på att marknadsföra våra medlemsföretag och stärka deras profil genom nätverk, mötesplatser och events. Som ny medlem får man automatisk marknadsföring via våra sociala medier kanaler och genom en medlemsportal på vår hemsida. Vi har även medlemsaktiviteter där man har chansen att presentera eller nätverka sina produkter och företag som sedan uppmärksammas via Handelskammaren Mälardalen.

4) Stora Näringslivsdagen 2019
24 september 2019 är det fem års jubileum för Stora Näringslivsdagen som arrangeras av Handelskammaren Mälardalen. Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt. En dag full av inspiration, kunskap och affärsmöjligheter för dig som är företagare i Västmanlands län. Dagen vänder sig till företagare inom alla branscher och storlekar. Försäljning av biljetter och utställarplatser kommer att meddelas i början av mars 2019 samt övrig information.

5) Facebook kommer till Västerås!
Tillsammans med Facebook bjuder vi på Handelskammaren in dig till ett exklusivt evenemang där du får nya insikter, värdefulla nätverk och tips från Facebooks egna experter om hur du maximerar din närvaro i sociala medier.Ta chansen att gå hem med konkret kunskap om hur du som företagare når framgång på Facebook och Instagram! Evenemanget hålls på Aros Congress Center 20 februari 2019 kl. 12.00-14.30. Anmälan sker via vår webbsida i kalendern.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

19 februari 2019

Tid

kl. 07.30-09.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen
Vasagatan 20A, Västerås

Information

Vi bjuder på frukost från 07.30
Sista anmälan: 19 februari 2019

Varmt Välkommen!