Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Drop-in på Handelskammaren Mälardalen i Västerås Copy

Handelskammaren Mälardalen är en oberoende privat näringslivsorganisation som företräder företagens intressen och bidrar till framgång, lokalt och globalt för både små och stora företag. Vårt uppdrag är att främja ett starkt och konkurrenskraftigt näringsliv i regionen- vi röjer undan hinder för tillväxt.

Drop-in på Handelskammaren Mälardalen

Vi  öppnar vår verksamhet för dig som vill veta mer om oss och ett eventuellt medlemskap. 18 februari 2020 har vi frukost drop-in på Handelskammaren Mälardalen.

Handelskammaren Mälardalen 2020

1) Handelskammaren växer 
Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet med över 800 medlemmar i Västmanlands och Örebro län. Företagen i Eskilstuna och Strängnäs har från och med årsskiftet 2019 bytt handelskammare från Östsvenska Handelskammaren till Handelskammaren Mälardalen nya företag välkomnades in i nätverket.

2) Mer lokal närvaro i Västra Mälardalen
En extra satsning i Västra Mälardalen gör att Handelskammaren Mälardalen har sedan 2019 en plats på  Arboga Näringsliv & Turism. Anledningen för att finnas närmare till hands för företagen i Köping, Arboga & Kungsör och för att kunna att användas som en mötesplats för offentlig och näringslivsverksamhet.

3) Marknadsföring av medlemsföretag
Vi stärker våra medlemsföretag genom att marknadsföra dom i våra nätverk, på mötesplatser och events. Som ny medlem får man automatisk marknadsföring via våra sociala medier kanaler och genom en medlemsportal på vår hemsida. Vi har även medlemsaktiviteter där man har chansen att presentera eller nätverka sina produkter och företag som sedan uppmärksammas via Handelskammaren Mälardalen.

4) Stora Näringslivsdagen 2020
6 oktober  2020 är det dags för Stora Näringslivsdagen som arrangeras av Handelskammaren Mälardalen. Stora Näringslivsdagen är en mötesplats för näringslivet som erbjuder inspiration, kunskap och möjligheter att göra affärer. Evenemanget lyfter fram aktuella näringslivsfrågor, lokala styrkor samt ger inspiration för fortsatt tillväxt. En dag full av inspiration, kunskap och affärsmöjligheter för dig som är företagare i Västmanlands län.

5) Kalendarium 2020
I vår kalender hittar du alla våra utbildningar, seminarier och events som är planerade inför 2020. Vi uppdaterar hela tiden kalendern så glöm inte att hålla utkik efter nya uppdateringar. Kalendern hittar du på vår hemsida.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Information och anmälan

Datum

18 februari 2020

Tid

kl 7.30-9.00

Plats

Handelskammaren Mälardalen

Plan 3

Vasagatan 20 A

Västerås

Information

Vi bjuder på frukost kl. 07.30

Sista anmälan: 17 februari 2020