Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Drop-in online på Handelskammaren Mälardalen - Västerås - Eskilstuna - Strängnäs

Handelskammaren Mälardalen är en oberoende privat näringslivsorganisation som företräder företagens intressen och bidrar till framgång, lokalt och globalt för både små och stora företag. Vårt uppdrag är att främja ett starkt och konkurrenskraftigt näringsliv i regionen- vi röjer undan hinder för tillväxt.

Drop-in online på Handelskammaren Mälardalen

1 december 2020 erbjuder vi dig som vill veta mer om oss att träffa oss online. Här har du chansen att ställa frågor om  Handelskammaren Mälardalen samt berätta om dig och ditt företag och era utmaningar.

Målet med mötet
Målet är att ge dig som företagare möjligheten att hitta nya kontakter och få information om vad Handelskammaren har att erbjuda och vilka fördelar ett medlemskap har för ditt företag.

1. Vi växer
Handelskammaren Mälardalen växer. Vi jobbar aktivt på att utöka vår verksamhet och har nu cirka 800 medlemmar i Västmanlands och Örebro län, Eskilstuna och Strängnäs. Nätverket kan bli din nya marknad för samarbete och affärer.

2. Lokal närvaro
Vi finns i Västerås och Eskilstuna, Strängnäs, Karlskoga och i Örebro.

3. Marknadsför ditt företag
Som ny medlem får du automatisk marknadsföring via våra sociala medier. Via medlemsportalen kan du lägga upp nyheter om dina produkter, tjänster och evenemang på vår hemsida som vi sprider via våra nyhetsbrev. Nu har du även möjlighet att synas med film på vår nya mötesplats som vi lanserar 4 februari.

4. Kalendarium 2020
I vår kalender hittar du alla våra utbildningar, seminarier och events som är planerade inför 2020/2021. Vi uppdaterar kalendern regelbundet så glöm inte att hålla utkik efter nya uppdateringar.

Mikael Wass

  • Marknadskoordinator
  • Medlemskap och internationell handel
Information med anledning av COVID-19 (Corona)

Information med anledning av COVID-19 (Corona)Vi följer rådande restriktioner och vi uppmanar därmed samtliga av våra besökare med förkylnings- eller
influensaliknandesymptom att inte delta fysiskt på inbokade event, seminarium eller möten. Flera av våra event ges fortfarande online.

Information och anmälan

Datum

1 december 2020

Tid

kl 08.30-9.30

Plats

Online via Zoom

Information

Du har möjlighet att presentera dig och ditt företag, samt ställa frågor under mötet

Platsen är bindande men får gärna överlåtas till en kollega

Kostnadsfritt

Sista anmälan: 30 november 2020