Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Business Pulse med Svefa

Marknadsläget för svensk fastighetsmarknad

Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom fastighetssektorn. Deras utbud av tjänster täcker in allt från värdering och analys, till samhällsbyggnad och fastighetsutveckling. Svefa har kontor från Malmö i söder till Luleå i norr som står i ständig kontakt med varandra och fastighetsmarknaden i respektive region. Bland uppdragsgivarna finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer.

Denna morgon får vi insyn i Svefas verksamhet som även presenterar den nya rapporten för svensk fastighetsmarknad 2024. Rapporten analyserar varje år fastighetsmarknaden på djupet i 24 orter runt om i landet och går igenom aktuella prisnivåer, trender och utveckling på riks- och lokalnivå samt transaktionsmarknaden.

För dig som vill veta mer om fastighetsmarknaden i Sverige men också hur marknadsläget ser ut i Örebro just nu!

Välkommen till en spännande träff tillsammans med Svefa!

Program
  • 07.30-08.00 Drop in med kaffe/macka
  • 08.00 Kort intro Handelskammaren
  • 08.05 Svefas verksamhet och presentation av årets nya rapport för svensk fastighetsmarknad 2024, samt marknadsläget i Örebro just nu.
  • 08.45 Dialog / frågestund
Samarbetspartner

Information och anmälan

Tid

14 maj kl 07.30-09.00

Plats

Svefa, Vasastrand 11, Örebro

Information

Business Pulse är endast öppet för medlemmar i Handelskammaren. Begränsat antal platser. Max två deltagare/företag.

Sista anmälan 10 maj 9.00.

Nya Business Pulse är exklusivt för medlemmar i Handelskammaren Mälardalen och vänder sig i första hand till dig på en ledande befattning.

Business pulse är effektiva möten där vi tar tempen på en aktuell fråga eller bransch. Oftast på plats hos ett relevant företag. Antalet platser är begränsat till 25-30 för att främja ett bra möte med utrymme för frågor och diskussion.

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event
Deltagare