Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Business Pulse Eskilstuna - STIGA Sports

Nu är det dags för nästa upplaga av Business Pulse i Eskilstuna – en mötesplats där Handelskammaren Mälardalen tar pulsen på olika verksamheter med högaktuella teman.

Denna gång står STIGA Sports AB som värd för morgonen. STIGA är ett Eskilstunaföretag med världen som marknad. De har jobbat inom bordtennisen i många år och har flera världsstjärnor som använder deras produkter. På senare år har de blivit ett märke att räkna med även inom padel och har flera racketsporter på sin produktlista. Under september lanserade företaget att de ger sig in på tennismarknaden! Lek och fritid är en annan stor marknad. Hur många har till exempel spelat bordshockey eller åkt snowracer från STIGA?

På Business Pulse får vi lyssna till hur STIGA jobbar för att utveckla morgondagens produkter och efter det bjuds vi på en rundvandring i deras lokaler!

Fakta om STIGA Sports

STIGA blad har varit välkända och anses vara världsledande ända sedan vi började vår resa 1944. I över 75 år har våra blad, i egen produktion, varit hjärtat och själen i STIGA Bordtennis. Vår filosofi har alltid varit att hitta den perfekta balansen mellan kvalitet, design och spelegenskaper. Alla är handgjorda, med innovativt tänkande med klassisk design, i Sverige.

Under hela vår historia har vi alltid värderat och respekterat miljön och med rätta betraktat trä som en levande och organisk del av naturen. Därför har vi alltid strävat efter att säkra och främja ansvarsfull förvaltning av världens skogar.

Alla STIGA-blad är tillverkade i Eskilstuna, Sverige och utvecklade, designade och producerade i vårt toppmoderna produktionskomplex, utrustade med toppmodern högteknologisk utrustning, som drivs av vår personal i världsklass med många års erfarenhet av trä, fibermaterial, miljövänliga lim och FoU.

Denna kombination av innovativt maskineri och mänsklig skicklighet är det som stödjer våra kontinuerliga förbättringar av handgjorda bladproduktion och vårt pågående löfte att fortsätta bygga världsmästare.

Läs mer om STIGA Sports historia här!

Vi har ett begränsat antal platser - boka din plats i god tid.

Varmt välkommen med din anmälan.

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad & Medlemsservice

Information och anmälan

Tid & Datum

19 oktober 2023
07.30: Drop in och frukost
08.00: Programstart
09.00: Ca slut

Plats

STIGA Sports
Tång Lindströms väg 7, Eskilstuna

Information

Anmälan är bindande, men platsen får naturligtvis överlåtas till en annan person.

Sista anmälan: 17 oktober 2023