Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Marknadsseminarium - Gör affärer i Brasilien

Regional Exportsamverkan Västmanland i samarbete med Kazamax bjuder in till ett Brasilien-seminarium. Vi ser på Brasiliens utveckling framåt, vilka affärsmöjligheter som finns och går igenom hur du gör affärer i landet.

Historiskt har Brasilien ofta betraktats som protektionistiskt och svårt att handla med och idag läser vi mest om Bolsonaros högerpopulistiska regering. Samtidigt så är många företagsledare försiktigt optimistiska inför att presidenten uttalat att han ska göra Brasilien till ett av de mest investeringsvänliga länderna i världen och efter några år av recession så har man börjat få fart på tillväxten.

AGENDA

• Brasilien idag och utveckling framöver
• Hur påverkas svensk företags affärsmöjligheter
• Att tänka på för att lyckas i Brasilien

TALARE

Johan Fager, founding partner, Kazamax
Johan Stern, partner, Kazamax

Johan Fager har arbetat i Brasilien i 25 år och assisterat samt representerat en mängd svenska företag i Brasilien. Främst genom sitt bolag Kazamax men även som chef för Business Sweden i São Paulo och som vd för Svensk-Brasilianska Handelskammaren.

Välkommen att bli uppdaterad!

Information med anledning av COVID-19 (Corona)

Information med anledning av COVID-19 (Corona)Vi följer rådande restriktioner och vi uppmanar därmed samtliga av våra besökare med förkylnings- eller
influensaliknandesymptom att inte delta fysiskt på inbokade event, seminarium eller möten. Flera av våra event ges fortfarande online.

Regional exportsamverkan Västmanland är ett samarbete mellan Almi Mälardalen, Business Sweden, Enterprise Europe Network, EKN, Handelskammaren Mälardalen och Region Västmanland.

Information och anmälan

Datum
16 september 2021

Tid
08.30 - 10.30 (Kaffe & smörgås från kl. 08.15)

Plats
Handelskammaren Mälardalen, Vasagatan 20A, Västerås

Information
Sista dag för anmälan: 13 september 2021

Seminariet är kostnadsfritt!

Frågor?
Vänd er till Thor-Björn Käck.