Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Lunchseminarium: Anställ medarbetare från andra länder enklare och snabbare

Anställer du medarbetare från andra länder? Tycker du att det är svårt att hitta kandidater och hålla reda på allt som behöver ordnas inför flytten till Sverige? Då är du välkommen till vårt lunchseminarium den 21 mars 2019.

Vi ses på Bofors Hotel i Karlskoga 11.30 och du får veta mer om vad Handelskammaren Mälardalen och EURES kan göra för att underlätta för dig som arbetsgivare när du anställer från andra länder. Kom förbi, ät lunch och lyssna på hur du förenklar anställningsprocessen både för dig och den anställde. Vi bjuder på lunchen.

När du ska attrahera en ny medarbetare idag handlar det inte bara om att erbjuda ett intressant arbete och en bra lön. Det är så mycket mer som spelar roll för beslutet. Det handlar om att trivas i sin nya stad, ens partner kanske behöver ett arbete och barnen ska kunna gå i en bra skola och hitta nya fritidsaktiviteter.

Kom och lyssna på Susann Johansson och Marcus Ellervik från Handelskammaren Mälardalen som berättar om Relocation Service och hur de kan bidra till att din nästa rekrytering blir den smidigaste du har varit med om! De erbjuder ett fullservicepaket inom Relocation Service, allt från arbetstillstånd till ny bostad och allt däremellan.

David Tachezy och Anders Carlsson Eklund från EURES arbetar med rekrytering av bristyrken från Europa. De berättar om hur du kan hitta, attrahera och anställa personer du behöver till ditt företag.

PS. Du vet väl om att alla tjänster EURES erbjuder är kostnadsfria?

Varmt välkommen!
Handelskammaren Mälardalen i samarbete med EURES

Marcus Ellervik

  • Projektledare
  • Relocation Service

Information och anmälan

Tid

21 mars 2019, 11.30.

Plats

Bofors Hotel, Karlskoga.

Information

Vi bjuder på lunchen men du behöver anmäla dig. Du kan överlåta din plats till någon annan.

Sista anmälan: 18 mars 2019