Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Mycket nytta för medlemmar

22 kostnadsfria medlemsmöten, 3 näringslivsdagar, nätverk och utbildningar samt ett riktigt vasst utbud av kompetensförsörjningstjänster. 2022 bjuder på mycket medlemsnytta.

En viktig uppgift för oss förra året var att informera dig som medlem om vad som gäller och vilka möjligheter till stöd som finns, men också att konkret stötta med olika tjänster. Samtidigt höll vi igång flera av våra nätverk och möten digitalt, och öppnade även upp fysiska mötesplatser igen under hösten.

Vi står inför fortsatta utmaningar i en osäker omvärld, men tack vare att vi är en regionalt baserad näringslivsorganisation kan vi vara snabbfotade och detta år ser vi fram emot att fortsätta stärka medlemsnyttan. Jag är stolt över arbetet som vi gör tillsammans med, och för, våra medlemsföretag. Är du nyfiken på vilka de är så hittar du dom här.

En titt in i 2022

Allt är inte klart ännu, men vi kan redan nu berätta om några av de saker som vi har på gång under året för dig som är medlem.

  • 22 medlemsmöten – i vårt kalendarium hittar du 22 kostnadsfria frukostmöten för dig som är medlem. Fler kommer. Mer info
  • Årsfesten 19 maj – Handelskammaren stora medlemsmöte och årsstämma med guldkant. Inbjudan kommer.
  • VD-nätverk – under våren drar vi igång med en ny grupp i Västmanland och Sörmland för dig som vill inspireras och byta erfarenheter med andra i företagsledande ställning. Mer info
  • Nätverket unga ledare – uppstart under våren för dig under 40 som behöver stöd och nätverk utanför din egen organisation. Mer info
  • Hållbart företagande i praktiken – ny omgång av vår populära kurs startar i slutet av mars. Mer info
  • Näringslivsdagar – under 2022 har vi planerat in tre större event för dig som vill ha kunskap och inspiration. Först ut är Eskilstuna med EN22 den 21 april och sedan Västerås och Örebro i höst.
  • Näringspolitisk påverkan – vi står inför ett val 2022, beslut om en ny nationell transportinfrastrukturplan och en elförsörjningsproblematik. Här kommer vi lyfta näringslivets behov och driva på.

Så fortsätter vi givetvis med Relocation service, arbetsmarknadskunskap, driva på yrkeshögskolan, få in yrkestrainee (lärlingsanställningar) i gymnasiet, stärka vår besöksnäring och hjälpa er som exporterar med handelsdokument.

Handelskammaren Mälardalen

Handelskammaren Mälardalen är en privat oberoende näringslivsorganisation med syfte att bidra till tillväxt för företagen i Västmanland, Örebro län samt Eskilstuna och Strängnäs kommuner.