Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

23 Feb 2018
Promotionmorgon februari

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
27 Feb 2018
Interaktiv föreläsning om kreativitet

Det är vår förmåga att göra nya saker som avgör om vi som företagare hänger med våra kunder. Och då behöver vi vara kreativa. Men - vad vet du egentligen om kreativitet och vad som gör oss kreativa?

Läs mer
01 Mar 2018
Örebrogalan - En galakväll där vi firar Örebros framgångar

På Örebrogalan delas tretton priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället. Flera av priserna har en offentlig nomineringsprocess där allmänheten få ge för

Läs mer
05 Mar 2018
Juridiken vid internationella affärer - Moment 3 Örebro

Globaliseringen och digitaliseringen gör att världen krymper och att nya affärsmöjligheter och marknader blir tillgängliga. Om ditt företag vill utnyttja dessa möjligheter är det viktigt att du har tillgång till den kunskap och de verktyg som behövs

Läs mer
05 Mar 2018
Framtidsråd - Nu är det dags att kavla upp ärmarna och arbeta handfast med vår vision

Vi bjuder in till workshop som leds av vår nätverksledare Alex Liebert från Usify. Som input kommer vi ha med oss ungdomars perspektiv...

Läs mer
14 Mar 2018
IT-gruppen: medverkan under Live at Heart - Creative

Under Live at Heart 2017 medverkade några av företagen i IT-gruppen under rubriken Creative. Vad var bra? Vad var dåligt? Och vad händer 2018?

Läs mer
16 Mar 2018
Örebroregionens infrastruktur- och transportdag 2018

Handelskammaren Mälardalen arrangerar tillsammans med Region Örebro län och Forum för logistik en Infrastruktur och transportdag fredagen den 16 mars 2018 på City Konferenscenter i Örebro.

Läs mer
20 Mar 2018
Rekryteringsnätverket: Hitta talanger i andra länder

Rekryteringsnätverket vänder sig till dig som jobbar med rekrytering och employer branding i Örebro län. Genom nätverket får du kunskap, stöd och inspiration så att du blir bättre på att rekrytera erfarna och efterfrågade medarbetare.

Läs mer
23 Mar 2018
Promotionmorgon mars

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
05 Apr 2018
Creative Entrepreneurs

I nätverket hittar vi möjligheter till nya samarbeten, utbyter idéer och sår ibland också frön till helt nya verksamheter. Blandningen av mer erfarna företag, entreprenörer och start-ups skapar en dynamik i sig själv.

Läs mer