Handelskammaren Mälardalen

Arkiv: Mars 2018

01 mar 2018
Örebrogalan - En galakväll där vi firar Örebros framgångar

På Örebrogalan delas tretton priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället. Flera av priserna har en offentlig nomineringsprocess där allmänheten få ge för

Läs mer
07 mar 2018
Kurs - Lär dig ta bättre bilder med din mobiltelefon

En bild säger mer än 1000 ord. I dag mer än någonsin i vårt snabba sociala flöde. Utbildningen vänder sig till dig som fotar med din mobil i ditt företags kommunikation.

Läs mer
15 mar 2018
Sounds like branding! - Obs framflyttat!

Ljudarkitektur, musik och konceptuell ljuddesign förstärker varumärke och upplevelse. Dubbelman & Dubbelman beskriver aktuella trender och kreativa möjligheter.

Läs mer
16 mar 2018
Örebroregionens infrastruktur- och transportdag 2018

Handelskammaren Mälardalen arrangerar tillsammans med Region Örebro län och Forum för logistik en Infrastruktur och transportdag fredagen den 16 mars 2018 på City Konferenscenter i Örebro.

Läs mer
20 mar 2018
Rekryteringsnätverket: Hitta talanger i andra länder

Rekryteringsnätverket vänder sig till dig som jobbar med rekrytering och employer branding i Örebro län. Genom nätverket får du kunskap, stöd och inspiration så att du blir bättre på att rekrytera erfarna och efterfrågade medarbetare.

Läs mer
22 mar 2018
Kompetensnätverket - tema rekrytering

Kompetensnätverket vänder sig till dig som arbetar med HR, kompetensutveckling, rekrytering eller bemanning i Västmanlands län. Genom nätverket får du möjlighet att diskutera gemensamma utmaningar, utbyta erfarenheter och kunskap med övriga deltagare

Läs mer
23 mar 2018
Promotionmorgon mars

Välkommen till Promotionmorgon på Frimis Salonger.

Läs mer
23 mar 2018
Gamification - Västerås

Cergeron i samarbete med Lexicon Mälardalen och Handelskammaren Mälardalen bjuder in till föreläsning med Dr. Elin Nilsson som forskar om hur gamification påverkar konsumentbeteende på Handelshögskolan vid Umeå Universitet.

Läs mer