Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Årets första Morgon på Kammaren bjöd på många spännande nyheter inför kommande år.

Den 2a februari kickstartade vi årets första Morgon på Kammaren vilken ägde rum på Elite Stadshotell i Västerås. Eventet leddes av ingen mindre än Petra Garnås som gjorde en fantastisk insats och sammanfogade trådarna på ett utmärkt sätt.

Vi blev glada över det stora antal deltagare som lockades till soffan och fick även äran att presentera Handelskammarens nya Affärsområdeschef för Marknad och Medlemsservice, Magnus Forslund. Magnus höll en intressant presentation om sig själv och bidrog med flera visdomsord att ta med sig från eventet.

  • Trivsel, laganda och att ha kul på arbetsplatsen är nyckeln till att lyckas på jobbet, säger Magnus.

Nya Västerås Kongress är i uppbyggnadsfas och kommer att samarbeta med Västerås Convention Bureau för att kunna värva fler möten i Västerås. Anders Karlsson från Västerås Kongress och Catarina Söderholm från Västerås Convention Bureau berättar om hur byggnaden har renoverats ner till grunden och att den nya nyrenoverade lokalen kommer att stå klar till sommaren. Tanken är att kunna erbjuda kunskapsutbyte genom evenemang. Nu ser dom fram emot invigningen i augusti och påminner om stora näringslivsdagen som kommer att äga rum den 12e oktober.

Med affärsmodellen Blended Delivery kan företag fortsätta innovationen och samtidigt behålla full kapacitet. Modellen består av ett lokalt, innovativt arbete som har ett samarbetsteam som verkar såväl nationellt som utomlands. Enfos Business Manager, Gustaf Ridderstolpe, beskriver hur detta möjliggör en skalbar lösning som sparar både tid och pengar.

Felix Fuchs, VD, satsade på Steam Hotel med anledning av actionbadet. Han berättar nu om hur vissa delar av kokpunkten kommer att fortlöpa separat medan andra kommer att slå ihop med Steam Hotel. Under året kommer hotellets primära satsning vara upplevelser för gäster och flera nya aktiviteter är på ingång, såsom; fler ute-cyklar, en pool på taket samt en mini Central Park. Dygnets 24 timmar ska inte vara tillräckligt på destinationen, det ska finnas många och blandande aktiviteter för alla.

Orresta Golf och Konferens firar 25 årsjubileum i år. Ägare samt vise VD, Christopher Johansson och marknadschef, Marielle Piehl, upptäckte att golf och mat gick oerhört bra ihop och på den vägen var det när det gick från golfbana till resort under ett tidslopp på 10 år.  Nu berättar dem om planerna om att växa och skapa ännu mer passion och glädje.

Vi tackar för denna gång och hoppas att vi ses på nästa Morgon på Kammaren, den 2a mars! Tjuvkika på programmet och anmäl dig här!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. Skicka din film till Paula Byström.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.