Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nominerade till exportpriset 2022, Guldstänk

Nu är det klart vilka våra finalister för Guldstänks exportpris 2022 är. Företagen och personerna har nominerats i kategorin Årets Exportföretag på Västerås Näringslivsgala Guldstänk.

Smartshake är företaget som från början var ledande på fitnessmarknaden. Idag riktar dem in sig på en ännu bredare målgrupp och med deras grundläggande shaker får du maximerad kapacitet utan att kompromissa med den höga kvaliteten. Nu nomineras dem till en av finalisterna. Smartshake är företaget som ger Västerås ännu en anledning att vara stolta.

Hemsida: https://smartshake.com/


Woodsafe Timber Protection är Europas ledande länk mellan träindustrin och byggsektorn. I över 20 år har företaget levererat fenomenala tjänster till byggindustrin med hjälp av skogens resurser. Vi är stolta över att presentera Woodsafe som en av finalisterna i årets Guldstänk.

Hemsida: https://www.woodsafe.com/


Westermo Network Technologies är det ledande företaget inom industriell datakommunikation. Dem har lösningar för bland annat transport-, vatten och energimarknaden och har legat i framkant på den tekniska marknaden i över 45 år. Nu är Eskilstuna bolaget Westermo en av finalisterna.

Hemsida: https://www.westermo.com/

  • Passa på att rösta på DIN FAVORIT HÄR fram till och med den 26e februari. Priset delas ut på Guldstänksgalan den 16e mars 2023.

Faktaruta

Näringslivsgalan Guldstänk är Västerås största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Utmärkelserna delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Västerås.

Arrangörer är Almi Mälardalen, Företagarna Västerås, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen i Västerås och Västerås stad.

  • Läs mer om Guldstänk här!