Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Förra veckans Business Pulse blev en stor succé!

Premiären av Eskilstunas nya mötesplats Business Pulse förra veckan blev en stor succé!

Eskilstuna Elektronikpartner stod som värd och när anmälningarna strömmade in fick vi justera deltagarantalet för att möjliggöra fler platser. Trots detta räckte stolarna inte till vilket gjorde att en del fick stå längs väggarna, men ju fler desto bättre tyckte vi. De morgonpigga gästerna minglade friskt under frukosten som bestod av kaffe och mumsiga frallor från konditori Janeling, för att sedan lyssna på en intressant presentation.

Presentationen leddes av företagets VD Mikael Joki med assistans av kvalitetschefen Josefin Petterson som berättade om företagets digitaliseringsprojekt och hur de var kopplade till framtidens industri. Detta följdes av en frågestund vartefter morgonen avslutades med en rundvandring i produktionen för de som önskade. 

De många positiva kommentarerna gör att vi med tillförsikt ser fram emot nästa Business Pulse som kommer att hållas den 9 maj, då med medlemsföretaget Tuna Trafik som värd. Det ser vi fram emot!

Glöm inte anmäla dig för att bli garanterad en plats, detta vill du inte missa!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Business Pulse är företagarnas mötesplats i Eskilstuna.

På Business Pulse är vi ute hos företag och tar pulsen på olika verksamheter. Vi får höra företagen själva berätta om ett ämne som är aktuellt just nu.

Välkommen till nästa Business Pulse som kommer att hållas med Tuna Trafik som värd. Vi ses där den 9 maj!