Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Årets första Promotionmorgon - Kurvan vänder uppåt

En sprudlande morgon med nätverk, frukost och spännande program på scen. Med över 210 nätverkande gäster inleddes fredagen på bästa sätt. Svensk Handel, Hindersmässa, Four PR, Svenska Kyrkan, Berghandteringens vänner och Stora Näringslivsdagen var i fokus på scen.

Stort tack för en energifylld morgon på Club 700 i morse med över 210 nätverkare på plats.

Under morgonens promotionmorgon fick vi höra att handeln äntligen går mot ljusare tider, Sofia Larsén från Svensk Handel rapporterade att kurvan är på uppåtgående och Armina Iljasevic från City Örebro kunde öka på optimismen med nyetableringar och alla de aktiviteter som är på gång i City under 2024 (Lördagsskoj, Marknadsafton och Open Art).

Hannes Kataja och Linnea Karlsson från Four PR berättade om sina ideella arrangemang i "KIF Örebro" och "Mamma till mamma". Engagemang som arbetsgivaren Four PR uppmuntrar genom initiativet "Ideella timmen" där medarbetare erbjuds att under en timme i veckan jobba med ideella engagemang på arbetstid.

Mats Jansson från Epic Trail bjöd på tips om hur vi kan ladda upp inför morgondagens lopp i Sörbyskogen. Ett lopp där man tillsammans med andra springer in kvällen genom etapplöpning om 3 km där samtliga deltagare gemensamt startar om varje halvtimme tills 36 km är avklarade.

Svenska kyrkans bostäder slog i höstas upp portarna till sitt senaste tillskott beläget i Almby kyrkpark. David Lennermark berättade om generationsboendet och varför man nu fått ta emot Örebro kommuns byggnadspris.

Jennifer Troëng Johansson redde ut begreppen om den mytomspunna föreningen "Bergshandteringens vänner" som just nu är mitt i genomförandet av sin årliga fest. Vi fick veta att Hindersmässan har anor från 1300-talet och bygger på bergsmännens samlingsplats för järnhandeln.

Avslutningsvis kunde vi avslöja att sista talaren till Stora Näringslivsdagen är Örebros egen världsstjärna - Niclas Molinder ⭐

Ett särskilt tack till morgonens scengäster:
  • Sofia Larsén - Svensk Handel
  • Armina Iljasevic - City Örebro
  • Hannes Kataja och Linnea Karlsson - Four PR
  • Mats Jansson - Epic Trail
  • David Lennermark - Svenska kyrkans bostäder
  • Jennifer Troëng Johansson - Bergshandteringens vänner

Och sist men inte minst tack till Conventum som fick all logistik och teknik att flyta på.

Morgonvärdskap

Vill du och ditt företag synas lite extra i samband med Promotionmorgon erbjuder vi våra morgonvärdskap. Det är en möjlighet att distribuera sin egen scentid, med stöd av oss som bollplank eller moderator och beroende på vilket paket man väljer, stå som välkomnande värd och arrangera aktiviteter och branding i lokalen.

Är du nyfiken på våra olika värdskap? Än finns några lediga tillfällen i vår, kika in här och läs mer om vad det innebär:

Värdskap på Promotionmorgon - Handelskammaren (handelskammarenmalardalen.se)

Många av våra event är primärt för våra medlemmar. Mer om medlemskapet hos Handelskammaren hittar du här: Medlemskap - Handelskammaren (handelskammarenmalardalen.se)

Nästa promotionmorgon

Den 23 februari är vi tillbaka på Club 700 igen. Här anmäler du dig redan nu:

Promotionmorgon februari - Handelskammaren (handelskammarenmalardalen.se)

Kontaktperson, Promotionmorgon:

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event