Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Sport och hälsa på Morgon på Kammaren

Sport och hälsa är en viktig del av vårt samhälle och många företag och organisationer arbetar för att främja denna livsstil för sina anställda.

Ett ledande fitnessföretag i Västerås, är Smartshake. Deras grundläggande shaker riktar sig nu till en ännu bredare målgrupp, enligt Christoffer Granback, VD och Anders Karlsson, Vice VD.

En annan organisation som fokuserar på hälsa och hållbarhet är Mälarenergi, som i år har gjort sitt årliga Stadslopp till starten på en större resa.

- Vi vill sätta hållbarhet och omställning i centrum för hela regionen, säger Louise Anestad, kommunikationschef på Mälarenergi.

Personlig tränare och samtalscoach Elisabeth Ivars delade med sig av sina PT-tips för personer som sitter långa stunder vid datorn på Morgon på Kammaren. Hon tror på att hjälpa människor att hitta balans i sin vardag.

Företaget Blooming Minds arbetar med ledarskapscoachning och teamutveckling för att hjälpa ledare, team och idrottare att nå sina mål och maximera sin potential på ett hållbart sätt. Grundarna Anders och Ulrika Torssell betonar vikten av att boosta framgång genom att ha en stark och hållbar mentalitet.

Västerås Tidning och VD Peter Alexandersson vill främja hälsa och rörelse i Västerås och gör det genom deras satsning på hälsa och rörelse med Padel- och hälsonätverk.

Slutligen fick vi en pitch från två företag från Ung Företagsamhet Västmanland; Andersson Nordic Developement och Reflame UF.

Nästa och sista gången för Morgon på Kammaren i vår äger rum 1 juni. Anmäl dig här.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Faktaruta
Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. Skicka din film till Paula Byström.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.