Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Morgon på Kammaren - affärskontakter och hållbarhet i fokus

Morgon på Kammaren är tillbaka och bjuder ännu en gång på en spännande mix av affärskontakter och hållbarhetsinitiativ. Under eventet fick deltagarna möjligheten att nätverka, se medlemsfilmer och lyssna på föredrag om senaste företagsnyheterna. Vi fick även äran att träffa UF företagen Promo Drink & Seasoning som visade upp sina produkter i mingelpauserna.

Höjdpunkterna inkluderade vinnaren av Årets Hållbarhetspris på Guldstänk, FIRE AB, som visade att hållbarhet och affärsframgång går hand i hand. "Vi gör vårt bästa för att göra världen lite bättre, en dag itaget," sa Johan Hallencreutz, CEO på FIRE AB.

Handelskammarens Sara Collin, Paula Byström och Felix Andersson presenterar sedan det nya affärsnätverket People & Culture, ett nätverk som omfattar HR, ledarskap och kommunikation och hur man är en fortsatt attraktiv arbetsgivare. Samtliga träffar är slutna och konfidentiella och första gruppen startar 2 juni. Kika in mer här

Eventet fortsatte sedan i samma anda där flera företag höll spännande föredrag. AA Logistik, som tog hem Guldstänks pris förra året, berättade om sitt fortsatta arbete med hållbarhet. De har ett fokus på att förbättra hanteringen av flyggods och är fast beslutna att fortsätta deras arbete med att minimera miljöpåverkan, berättar Åsa Granlund, VD på AA Logistik.

Westermo Network Technologies fick pris för Årets Exportföretag och bekräftade sin roll som en internationell aktör med en hög andel export. "Vi är stolta över vår roll som en av de ledande aktörerna inom vår bransch," säger Jenny Sjödahl, CFO på Westermo Network Technologies.

Hela agendan avslutades med en nyhet som verkade uppskattad hos deltagarna, nämligen att Åhlens kommer tillbaka till Västerås city. Detta meddelade Västerås Citysamverkan ihop med flera andra roliga planer för stadskärnan, såsom fler bostäder, nöjen och kulturevent.

UF företagen Seasoning & Promo Drink

Missa inte nästa Morgon på Kammaren, 4 maj. Du kan anmäla dig här redan nu!

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. Skicka din film till Paula Byström.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.