Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Rekordmånga deltagare på julavslutning med Morgon på Kammaren

Julavslutning med Morgon på Kammaren lockade rekordmånga deltagare – över 100 anmälda ville ta del av inspiration, omvärldsbevakning, nyheter & julsång från programledare Petra Garnås.

I Västerås har Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centern och Kristendemokraterna enats om att bilda majoritet för den nya mandatperioden. Staffan Jansson (S), kommunstyrelsens ordförande och Amanda Grönlund (Kd), vice ordförande i kommunstyrelsen berättade om de mål som ska uppfyllas för Västerås.

- Trygghetsfrågan är stor, många känner sig otrygga i Västerås, säger Staffan          Jansson.

Sveriges yngsta universitet, Mälardalens universitet, har en ny rektor. Professor Martin Hellström växte upp i Essen, Tyskland och kom till Sverige 1991 som lektor vid Umeå universitet. Han har senare blivit utnämnd till professor i tyska med litteraturvetenskaplig inriktning vid Göteborgs universitet, professor i litteraturvetenskap med inriktning mot didaktik vid Högskolan i Borås och sedan rektor för Högskolan Väst.

Det göms enorma resurser på Hässlö flygplats. Henrik Boresäter CEO Entercast Nordic och Anders Jacobsen Hässlö flygförening, berättade om den nytta flygplatsen i Västerås gör och hur den kan utvecklas än mer och fylla en ännu större funktion för företagare och privatpersoner i Västerås. Här finns det utrymme för att spara pengar på din tjänsteresa!

Västerås Näringslivsgala Guldstänk närmar sig! 16 mars 2023 är det dags igen. Tillsammans med Länsförsäkringar Bergslagen ansvarar Handelskammaren Mälardalen för årets exportpris. Thor-Björn Käck, Handelskammaren Mälardalen, berättade om syftet med priset och vilka kriterier som gäller för att nominera företag.

Vi önskar dig en God Jul & Ett Gott Nytt År! Morgon på Kammaren är tillbaka 2 februari – det går att kika på programmet och anmäla sig här.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. Skicka din film till Paula Byström.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.