Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Utdelning av Näringslivspriset i Örebro på Promotionmorgon

Årets vinnare av Näringslivspriset 2021, gick till Patrick Hjalmarsson, ägare/VD Karaffen Förvaltnings AB. Priset delades ut i samband med Promotionmorgon för Örebros näringsliv på Conventum Konferens den 25 november.

Genom Näringslivspriset vill Örebro kommun uppmärksamma och hedra initiativkraft, genomförandeförmåga och en positiv marknadsanpassning av produkter eller tjänster i ett privat företag med en etablerad verksamhet i Örebro. Priset för 2021 gick till Patrick Hjalmarsson, ägare/VD Karaffen Förvaltnings AB.

Nya VDn på Örebrokompaniet, Tiina Mykkänen gjorde ett framträdande på Promotionmorgon där morgonens gäster fick veta lite mer om hennes bakgrund och framtidsplaner för Örebrokompaniet.

Åza Zastell och Eva Palmér driver affärsnätverket Women's Business. De berättade om hur de genom nätverket skapar utvecklingsmöjligheter för kvinnor i alla åldrar och branscher under trevliga och upplevelserika former.

Promotionmorgon bjöd även på en ekonomipanel som diskuterade hur både privat- och företagsekonomin påverkas av världsläget. Privatekonomiskt såg panelen investeringsmöjligheter för den med buffert och företagen tipsades om att verkligen tänka igen om den långsiktiga konsekvensen av en neddragning. I panelen deltog Markus Lindin, Global Invest, Åza Zastell, SEB och Magnus Hansson, Örebro universitet.

Morgonen avslutades med information om INSIKT som äger rum 8 mars 2023, ett samarbete mellan Handelskammaren Mälardalen och Närkes Allehanda. INSIKT är en mötesplats full av kunskap, inspiration, underhållning, omvärldsspaning och mingel för företagare inom alla branscher och storlekar, beslutsfattare och näringslivsaktörer.

Vi på Handelskammaren Mälardalen önskar dig en God Jul & ett Gott Nytt År! Vi ses igen på nästa Promotionmorgon som äger rum 27 januari 2023.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Promotionmorgon bjuder på spännande gäster, senaste nytt, samtal och nya affärskontakter. Eventet är för medlemsföretag.

Är du inte medlem men nyfiken på Handelskammaren Mälardalen?

Läs mer här om medlemskap.