Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Den blomstertid nu kommer

En sommarinspirerad scen från IKEA och vacker a cappellasång från programledare Petra Garnås, inledde säsongsavslutningen med Morgon på Kammaren 2 juni.

Mats Bengtsson, som är VD på Affärsnytta, var den första gästen att inta scenen denna morgon. Mats berättade om verktyget ’Zapp’ som han använder för att få fram mjuka värden i individer och grupper.

Hur kan vi minska pappersanvändningen och öka digitaliseringen? Hanna Karles,, Petra Pettersson och Sanna Narancic från Sharp Business Sverige, förklarade att det handlar om att förstå sin IT-säkerhet, konferensteknik och betalningslösningar för att lyckas med det.

Västerås ligger i framkant när det gäller krisförberedelser. Det berättade Anders Bennström från 2Secure som arbetar med kunder, Västerås Stad och regionen för att kontrollera risk och därigenom skapa en säker, trygg och utvecklande miljö för människor och tillgångar.

Denna morgon hade scenen inretts av IKEA och Mersi Duic, IKEA Business Head Leader, välkomnade alla intresserade företag att ta del av deras helhetslösningar för arbetsplatser. Både med nya begagnade möbler.

- Secondhand möbler förlänger värdet i möbler och inredning, men det handlar om att ändra sitt mindset, säger Camilla Johansson på IKEA Second Hand Eskilstuna.

Ledare behöver ta till sig de nya arbetssätt som pandemin fört med sig. Pia Nilsson och Therese Näs Tärnblom från Rolf, lyfte vikten av att få individer och organisationer att reflektera och att lägga tiden på rätt saker.

- Mät hur mycket tid du egentligen lägger på att utveckla dina medarbetare,                tipsade Pia Nilsson, VD Rolf.

Nu tar Morgon på Kammaren sommaruppehåll! Vi ses igen till hösten, 8 september, anmäl dig här.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. Skicka din film till Paula Byström.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.