Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Julavslutning på Morgon på Kammaren med frukostvärd Exin

Det har varit ett spännande första år för Morgon på Kammaren. Lanseringen och hela vårens program ägde rum online och till hösten kunde Handelskammarens nya morgonmöte äntligen ta plats på Elite stadshotellet i Västerås, i fysisk form.

Julavslutningen började med en överraskande a cappella julsång av programledare Petra Garnås som sedan lämnade över till frukostvärd Exin.

Exin har i mer än 40 år ägnat sig åt att etablera samarbetspartners i hela Sverige för att få ett stadigt inflöde av cirkulära återanvända kontorsmöbler. Peter Stålhand, Marknad & Försäljningschef och Patrik Lundstedt, Ägare/VD berättade om starten och hur de ser på framtiden:

- Vi samarbetar med företag i hela Skandinavien och uppmanar alla företag att använda begagnande och cirkulära möbler. I framtiden hoppas vi vara stället där alla köper sina cirkulära möbler.

Morgonens tema som handlade om digitalisering och hållbarhet, fortsatte med Mindflower som presenterade en av sina produkter ’Service-Me’.  Service - Me bidrar till en bättre arbetsmiljö genom att den förenklar processer och frigör tid för medarbetare.

Grant Thornton visade och förklarade för deltagarna hur hållbarhet är kopplat till revision och skatterådgivning.

- Kunder kommer att ställa mer och mer krav på hållbarhet. Om man vill vara en attraktiv aktör i samhället så måste man jobba med hållbarhetsfrågorna, säger Jimmy Nybom, Partner Assurance, Grant Thornton.

Digitala byrån Digiwise tog hem silver i tävlingen om Sveriges snyggaste kontor och därmed har de bidragit med att sätta Västerås på kartan! De fortsatte att inspirera Morgon på Kammaren med sin berättelse om hur de startade sin byrå 4 år sedan mot alla odds och förmaningar från rådgivare som inte trodde på idén. Idag är de en framgångsrik byrå med en kö av kunder!

IT-säkerhet eller Cyber security är alltid viktigt att ha koll på, speciellt under julen då det är väldigt vanligt med så kallad ’fishing’. Detta innebär falska kampanjer och email där man ombeds att göra något. Att bygga bort lösenord och se till att ha ISO standard för IT-säkerhet var råd som avslutningsvis förmedlades av företaget ES partner.

Nästa Morgon på Kammaren äger rum 3 februari 2022. Det går att anmäla sig redan nu.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

I mer än 40 år har Exin ägnat sig åt att etablera samarbetspartners i hela Sverige för att få ett stadigt inflöde av återanvända cirkulära kontorsmöbler och utfört flytt, kontorsflytt , transporter, tjänster och monteringar. Som kund ska du hitta möbler hos Exin för att inreda Ert kontor på ett miljösmart kostnadseffektivt sätt, men utan att tumma på den moderna designen. Exins produktsortiment ska täcka alla behov som kan uppstå på ditt kontor, oavsett storlek.

 

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att nätverka med andra deltagare.

 

07 mar 2024
Frukostmöte Morgon på Kammaren mars

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Läs mer