Handelskammaren Mälardalen

Kalendarium

Frukostmöte Morgon på Kammaren september 2024

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Vi bjuder på frukost och du får möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vi kommer som vanligt att visa medlemsfilmer, bilder och andra korta inslag.

Program

Uppdateras löpande

Vi träffar Niklas Hoxell och får insyn i Musikevents framgångsrika resa ut i Europa med deras senaste turnéer och hur de aktivt satsar på Countrymusik som växer i popularitet i Skandinavien.

Dessutom diskuterar vi utmaningarna med att hantera företagsväxt och personalnedskärningar när hälsan säger ifrån, och hur bra planering kan leda till ökad vinst trots minskad omsättning. På köpet förbättras också välmåendet för företagets ledning och anställda.

Sätra Brunns resa efter pandemin: en betraktelse från ett företag i första skottlinjen

Vi träffar Sätra Brunns VD Rebecca Sjödin som berättar hur företaget har överlevt pandemin genom innovation och anpassning. Deras erfarenheter visar hur motståndskraft och kreativitet kan vända kris till framgång.

Petra är som klippt och skuren för att hålla i trådarna för Morgon på Kammaren. När hon inte själv står på scenen så jobbar hon som sång - röst och artistcoach, projektledare och eventkoordinator.

Petra Garnås, Programledare Morgon på Kammaren

Varmt välkommen med din anmälan!

Information och anmälan

Datum

5 september 2024

Tid

Kl. 07.30 - 09.00

Plats

Elite Stadshotellet i Västerås

Information
  • Kostnadsfritt för medlemmar.
  • Ta med en gäst som inte provat på våra mötesplatser tidigare.
  • Vi bjuder på frukost.
  • Anmälan är bindande, men platsen får överlåtas till en annan person.
  • Utebliven avanmälan debiteras 295 kronor exklusive moms.
  • Sista anmälan 4 september  kl.13.00.
  • Efter kl.13.00 kontakta: sandra@handelskammarenmalardalen.se

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår instruktionsvideo. Skicka din film till: sandra@handelskammarenmalardalen.se

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta: sandra@handelskammarenmalardalen.se eller magnus@handelskammarenmalardalen.se.

Sandra Verrone

  • Projektledare
  • Möten, event och medlemskap
Deltagare