Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stort intresse för Morgon på Kammaren

Det har varit stort intresse för Morgon på Kammaren efter starten ”irl” i höst. Oktobermötet på Elite Stadshotellet var i det närmaste fullsatt. Temat om vad som händer nu när Sverige har öppnat upp lockade företagare både från Västerås och Eskilstuna.

Deltagarna fick ta del av företag och organisationer som återberättade sina upplevelser under och på vägen ut ur pandemin, hur de har varit tvungna att acklimatisera sig eller helt fått tänka om för att överleva. Helene Öhrling, Stadsdirektör, Västerås inledde dagens program och berättade om stadens arbete för det nya normala när restriktionerna har släppts.

Bemanningsbranschen hade stora utmaningar, men nu upplever många istället ett högtryck. Efter första chocken under pandemin gällde det att acklimatisera sig snabbt och att vara extremt flexibel. Nu ser processen annorlunda ut, både när det kommer till tekniken men också människors beteenden har genomgått stora omvandlingar, säger Marie Lindholm på Norén & Lindholm.

Under frukosten presenterade också årets pristagare av Stora Näringslivspriset 2021, Newsafe, sig lite närmare. Deras mål är att ligga i framkant med sina säkerhetslösningar och har gått från ett litet familjeföretag till över 30 anställda.

Andra inslag var Profeel som berättade om hur profilbranschen fått tänka om och Marcel P som delade med sig av hur det var att öppna en helt ny restaurang under brinnande pandemi.

Nästa Morgon på Kammaren handlar om hållbarhet och digitalisering. Varmt välkommen med din anmälan till 24 november.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att nätverka med andra deltagare.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren? Kontakta:
Felix Andersson

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren?
Följ då länken till vår instruktionsvideo. 
Skicka din film till:
Paula Byström