Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Newsafe vinnare på Stora Näringslivsdagen

Det var fullsatt när 350 personer från Västerås företag samlades på Steam hotel för att nätverka och inspireras under Stora Näringslivsdagen. En av kvällens höjdpunkter var utdelningen av Stora näringslivspriset.

Det märktes att det fanns ett stort behov av att träffas efter att restriktionerna lättat, och det var en livlig och glad stämning när Handelskammaren för sjätte gången bjöd in till Stora Näringslivsdagen. Scenprogrammet började med Per Schlingmann och Kjell A Nordström som konstaterade att pandemin har fungerat som en tidsmaskin.

-Vi tryckte på gaspedalen och det blev ett enormt åka av, säger Per                           Schlingmann

Och åka av blev det också under dagen med många spännande inslag som avslutades med ett bejublat föredrag av Cristina Stielli om hur man blir bättre på att ta kontroll över sin egen tanke och inställning.

Överraskade pristagare

Under middagen delades årets Stora Näringslivspris ut av landshövding Minoo Akhtarzand till företaget Newsafe som representerades av de 6 delägarna med VDn Joakim Lorenz i spetsen. De var glada men också överraskade.

Juryns motivering:

Årets pristagare är ett nytänkande entreprenörsdrivet företag som är här för att utmana sin bransch. Företaget ligger i framkant och levererar hållbara och innovativa helhetslösningar av toppklass som ger en trygghet till dig som kund. Att arbeta här är kul, kreativt, utvecklande och lönsamt. Med spetskompetens inom säkerhet levererar företaget hållbara lösningar inom brand, utrymning, lås och säkerhet.

Se mingelbilder från Stora Näringslivsdagen här.

Om du vill veta mer om Newsafe så gästar de Morgon på Kammaren 21 oktober.