Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Onlineseminarium: Etablera och expandera i Storbritannien

Genom ditt medlemskap i Handelskammaren Mälardalen ingår du i ett nätverk med 12 000 handelskammare över hela världen. Det ger dig nästan obegränsat med kontaktmöjligheter när du vill expandera eller utveckla ditt företag. Storbritannien är en av de största marknaderna och för många Svenska företag är det en naturlig start i sin internationella expansion.

Är du intresserad av att etablera ditt företag på den brittiska marknaden? Då är du välkommen att delta på ett onlineseminarium den 9 juni kl 10-11 med Svensk-Brittiska Handelskammaren. Seminariet riktar sig till mindre och relativt nyetablerade företag. Under seminariet kommer framgångsrika entreprenörer och företag dela med sig av sina tips och råd.

Seminariet är kostnadsfritt.

Mer information och anmälan:

https://www.scc.org.uk/events/list/webinar-expanding-to-the-uk/