Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Gott nytt år!

4 av 10 arbetsgivare har svårt att hitta den kompetens de behöver. Under 2018 kommer det att öka till 5 av 10. Att vi på Handelskammaren erbjuder stöd vid både utlandsrekrytering (Relocation service) och tjänster såsom medflyttarrekrytering via våra kompetensnätverk är helt rätt. Och efterfrågan växer. Inför 2018 rekryterar vi för att kunna hjälpa fler företag.

Vi ser också över hur vi kan arbeta mer effektivt för att kunna leverera ännu mer medlemsnytta. Därför byter vi ut hela vår IT-miljö och ser samtidigt till att vi anpassar oss efter nya datalagringsdirektivet (GDPR).

Samtidigt som vi blickar framåt mot ett spännande 2018 så kan vi blicka bakåt mot ett riktigt bra 2017. Våra mötesarenor med de stora eventen Stora Näringslivsdagen i Västerås och framtidskonferensen UTSIKT för Örebroregionen får höga betyg i utvärderingar. Våra nätverk är uppskattade och vi lanserade en helt ny utbildning - juridiken vid internationella affärer - som blev fullsatt.

Men det bästa av allt är all den positiva feedback som vi fått från er medlemsföretag, både vid våra 200 företagsbesök och på våra mötesplatser. "Det händer saker omkring Handelskammaren" och "Ni både lyssnar och levererar" är omdömen som väl passar in på vårt uppdrag - att röja undan hinder för tillväxt!

Gott nytt 2018!

Bli medlem i Handelskammaren Mälardalen!

Du får

 • ingå i ett nätverk med 700 företag och tillgång till vårt globala nätverk, med 12 000 handelskammare
 • inflytande i viktiga näringspolitiska frågor
 • alltid medlemspriser på vårt utbud
 • förtur till utbildningar, seminarier och andra mötesplatser
 • rabatt på handelsdokument
 • rådgivning i exportfrågor och exportmagasinet Global Utsikt
 • nyhetsbrev med inbjudningar och nyheter
 • tillgång till vår marknadsplats på hemsidan där du via medlemsinloggningen kan lägga upp nyheter och erbjudanden från ditt företag. Ett urval av dessa erbjudanden/nyheter sprids också via nyhetsbrev.
 • ta del av våra populära mötesplatser:
  – Promotionmorgon i Örebro, frukostmöte 10 gånger per år.
  – Handelskammarklubben i Västerås, eftermiddagsmöte 6 gånger per.
 • möjlighet att ingå i Handelskammarens olika råd och påverkansgrupper. Handelskammaren gör urvalet.
 • tillgång till Chamber Hub – 30 procent rabatt på mötes- och arbetsplats hos United Spaces i Waterfront Building, mitt i centrala Stockholm.
  Besök www.unitedspaces.com/chamber-hub för mer information och kontaktuppgifter.
 • en medlemsskylt att sätta upp på din arbetsplats.