Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Elin Maria Trygg tilldelades Handelskammarens förtjänstmedalj

I samband med Handelskammaren Mälardalens årsstämma på Munktellmuseet i Eskilstuna den 22 maj tilldelades Elin Maria Trygg förtjänstmedaljen i guld.

Varje år delas Handelskammaren Mälardalens förtjänstmedalj i guld ut. Den tilldelas som erkänsla för långvarig verksamhet, som givit särskilt fruktbärande resultat, eller för extraordinär insats, som särskilt gagnat regionens näringsliv och Handelskammarens medlemmar.

Varje år delas Handelskammaren Mälardalens förtjänstmedalj i guld ut. Den tilldelas som erkänsla för långvarig verksamhet, som givit särskilt fruktbärande resultat, eller för extraordinär insats, som särskilt gagnat regionens näringsliv och Handelskammarens medlemmar.

I år delas den ut till Elin Maria Trygg, verksam inom Eskilstuna näringsliv, med följande motivering:

"Medaljens mottagare är en entreprenör av rang. Personen har över 30 års erfarenhet av att driva handelsföretag i Eskilstuna och lyckats upprätthålla butik under alla dessa år. Genom ett stort kunnande inom mode, design och inredning har hon skapat ett unikt utbud. Personen har bedrivit styrelsearbete och varit ordförande i Nyföretagarcentrum i många år. Genom sitt stora engagemang inom det lokala näringslivet och ideella organisationer är årets medaljör en sann inspiratör för nuvarande och blivande entreprenörer. "

Stor grattis säger vi till Elin Maria Trygg!