Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Årets Guldstänk 2024

Ikväll ägde Guldstänk, Västerås stora näringslivsfest rum på Västerås Kongress. Det bjöds på en färgsprakande kväll där pristagare inom sex olika kategorier fick gå upp på scen och ta emot sina priser. Tillsammans med Länsförsäkringar Bergslagen fick vi äran att presentera vinnarna av 2023 års exportpris.

Vi kan stolt berätta att vinnarna blev inga mindre än Prison Island med följande nomineringstext:

Prison Island är ett upplevelsecenter för alla i åldrarna 8 – 99 år där det handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt. Prison Island exporterar dessa upplevelsecenter över hela världen i franchiseform. Det som en gång började i en gammal fabrik i Västerås är nu på väg till över 200 anläggningar i och utanför Europa.

Några av kriterierna för vinsten var att en större del av verksamheten skulle bedrivas inom Västerås stad och innehavandet av en solid ekonomi med ett kontinuerligt och positivt rörelseresultat. Företaget fick pris på scen under Guldstänk och fick fira tillsammans med de andra pristagarna på årets gala.

Magnus Forslund

  • Affärsområdeschef
  • Marknad & Medlemsservice

Faktaruta

Näringslivsgalan Guldstänk är Västerås största näringslivsfest där syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Utmärkelserna delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Västerås.

Arrangörer är Almi Mälardalen, Företagarna Västerås, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen i Västerås och Västerås stad.

  • Läs mer om Guldstänk här!