Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stora Näringslivsdagen Örebro - Finalistkväll 15 februari

Med ett Makeriet fyllt av Örebros näringsliv presenterades årets nominerade till en hel del olika priser. Där vinnarna avslöjas under Stora Näringslivsdagen i Örebro den 20 mars. Se nominerade och alla minglande deltagare som var på plats.

I torsdags var det dags för finalistkvällen, där alla finalister presenterades på scen på Makeriet i Örebro. Ett 100-tal VIP-gäster från Örebro läns näringsliv var på plats och moderatorerna Jessica & Jesper glimmade på scen i galaklädsel.

Årets kategorier är: Årets företagare, Årets unga företagare, Årets innovatör, Årets Marknadsförare, Årets Exportpris, Årets Näringslivspris.

Under galakvällen 20 mars på Stora Näringslivsdagen delar vi ut priser i 6 olika kategorier. Tre finalister har utsetts i varje kategori. Nedan hittar du finalisterna och kriterierna för de olika priserna.

Se till att boka din och dina medarbetares biljetter till både dagen och galan. Det här blir något ni inte vill ha missat!

Stora Näringslivsdagen med gala i Örebro

Var? Conventum
När? 20 mars 2024

Stora Näringslivsdagen är en heldag för och med hela Örebro läns näringsliv. En dag med omvärldsanalyser och inspiration i heta och aktuella ämnen som övergår till en kväll fylld med underhållning och prisutdelningar genomsyrad av stolthet. Du kan boka din plats redan nu.