Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Årets Örebroare gästade Promotionmorgon

Promotionmorgon blev en fullträff med ett rikt och händelserikt program som levererade en oslagbar kombination av inspiration, nyheter och nätverkande. Örebrokompaniet stod som morgonvärd och inledde med en välkomnande frukostbuffé med möjlighet till mingel innan det fullspäckade scenprogrammet satte igång. I vanlig ordning leddes programmet av Handelskammarens egna moderatorer, Jessica och Jesper.

Promotionmorgon örebro nätverksplats

Örebro promotionmorgon nätverksfrukost

En av morgonens stora höjdpunkter var mötet med Anna Jinghede, nyligen utsedd till Årets Örebroare. Denna promotionmorgon fick vi ta del av hennes imponerande och, minst sagt, mångsidiga karriär som spänner över flera kunskapsområden. Från tandläkare och rättsodontolog till polis, forskare och medieprofil. Anna exemplifierar den sällsynta kombinationen av passion, skicklighet och mångsidighet, varför hon var den självklara mottagaren av utmärkelsen. Hennes förmåga att excellera inom så många områden är en inspirationskälla och pekar på den oändliga potentialen av hårt arbete och engagemang.

Ett annat spännande inslag var när Örebrokompaniet i samarbete med Björn Fransson presenterade fotoutställningen "Ikoner". Utställningen bjöd på en resa genom musikhistorien med kända ansikten såsom The Beatles, Jimi Hendrix och ABBA. Utställningen, baserad på Larsåke "Skuggan" Thuressons fotografier, blev därmed en mycket uppskattad bonus för deltagarna.

Morgonen bjöd även på teknologisk innovation där Edvin Resebo, VD för Amexci, levererade en tankeväckande presentation om 3D-printingens revolution. I och med företagets flytt till Örebro underströk han hur Örebro stad nu tagit en central plats som ett teknologiskt och industriellt centrum.

För de som ville få en röst under eventet erbjöd HKM denna gång "Speakers Corner", vilket är en unik chans att få synas. Fem företag fick 30 sekunder var att presentera sina företag eller särskilda erbjudanden. Detta ledde till snabba och inspirerande presentationer men förhoppningsvis också framtida uppdrag och samarbeten.

Sist men absolut inte minst glänste Örebro SK Handboll Herr när de delade med sig av sina framgångar i projektet Handboll för hjärta och gemenskap. Deras arbete för att främja integration och social gemenskap i samhället satte en inspirerande punkt på morgonens program. Vi fick en klar insikt i hur sport och samhällsnytta i kombination kan vara ett verktyg i syfte att uppnå ett mer inkluderande samhälle. 

Sammanfattningsvis blev det ännu en gång en morgon att minnas- fylld med berikande innehåll, inspirerande scengäster och möjligheten till nätverkande. Vi är även tacksamma för mötet med alla fantastiska och inspirerande medarbetare i regionen. Det ser ljust ut för framtida Promotionmorgnar om de fortsätter att leverera på denna höga nivå! Anmäl dig redan nu till nästa Promotionmorgon!

Jessica Sparr

  • Projektledare
  • Möten & Event

Nästa Promotionmorgon

Morgonvärd

Frukostvärd

 

Tid

24 november,  7.30-9.00

Plats

Conventum Club 700, Örebro

Information

Kostnadsfritt.
Sista anmälan: 23 november 13.00.

Är du inte medlem, men nyfiken på Promotionmorgon så maila till jessica@handelskammarenmalardalen.se