Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Årets Guldstänk Fest

Igår ägde Guldstänk, Västerås stora Näringslivs fest rum på konserthuset. Det bjöds på en färgsprakande kväll där pristagare inom sex olika kategorier fick gå upp på scen och ta emot sina priser. Vi fick äran att presentera vinnarna av 2022 års exportpris.

Vi kan stolt berätta att vinnarna blev inga mindre än Westermo Network Technologies. En internationell firma med hög exportandel och är ledande inom industriell datakommunikation och har de bästa lösningarna för transport-, vatten och energimarknaden.

Några av kriterierna för vinsten var att en större del av verksamheten skulle bedrivas inom Västerås stad och innehavandet av en solid ekonomi med ett kontinuerligt och positivt rörelseresultat. Dessa har företaget uppfyllt med bravur och har till och med sprängt miljardvallen. Nu har de även med storm gjort entré på Guldstänks scen och är en av pristagarna på årets gala.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Näringslivsgalan Guldstänk är Västerås största nätverksträff där syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Utmärkelserna delas ut för att inspirera och motivera samt premiera företagsamma företagare och organisationer som utvecklar sina verksamheter och förverkligar sina visioner i Västerås.

Arrangörer är Almi Mälardalen, Företagarna Västerås, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen i Västerås och Västerås stad.

  • Läs mer om Guldstänk här!