Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Marknadsinriktad VD till Handelskammaren Mälardalen

Hos Handelskammaren Mälardalen är du med och bidrar till vår vision - att tillsammans med företagen skapa Sveriges bästa tillväxtregion. Alla som jobbar hos oss förväntas ha mycket företagskontakter och trivas i en organisation som utvecklas och förändras. Vi är en liten arbetsplats och hos oss finns inte utrymme för prestige, utan vi är goda förebilder som samarbetar och hugger i där det behövs.

Faktaruta

Handelskammaren har ett lika viktigt som tydligt uppdrag: att främja näringslivet i regionen och vara företagens röst. Vi ska helt enkelt göra regionen till en ännu bättre plats att driva företag på.

Vi vänder oss både till små och stora företag och verkar både lokalt och internationellt. Vi är en oberoende privat näringslivsorganisation som ingår i ett nätverk av mer än 12 000 handelskammare över hela världen. Våra medlemmar finns i Västmanlands och Örebro län samt Eskilstuna och Strängnäs kommuner.