Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Stort behov av mingel på Morgon på Kammaren

Behovet av att få ses på riktigt igen var uppenbart när salen på Elite Stadshotellet fylldes till bredden, trots att det var sportlovsvecka i Västerås. Det blev en extra välbehövlig mingelpaus i mitten av programmet

StyrelseAkademien var först ut på scenen med ordförande Göran Hogestadh, som lyfte vikten av  erfarenhet för att åta sig ett styrelseuppdrag, då en styrelse har ansvar för allt som händer i bolaget.

I Sverige förbrukar vi årligen resurser motsvarande 4,2 jordklot, vilket är ohållbart. Ann-Sofie Granzell, CirEko, uppmanade till att ta steget till cirkulär ekonomi. Genom att tänka i flera led, även med digitalisering, kan vi tillsammans bidra till mindre miljöutsläpp.

-Det är lite krångligt men jätteroligt, säger Ann-Sofie Granzell.

Bonnier News Sales har en ny försäljningschef, Maria Thorén som presenterade sig på scenen. Med 20 års bakgrund inom radio tar hon sig an en ny utmaning med den nya rollen på Bonnier.

Den 17 mars är det äntligen dags igen för Guldstänk, Västerås största nätverksträff med syftet är att hylla det företagsamma Västerås. Guldstänk 2020 fick ställas in på grund av pandemin med endast en dags varsel. Ann-Sophie Sundh, Projektledare Visit Västerås och  Guldstänk, berättade om dramatiken.

-Det blev en chock och vi fick helt enkelt dra i nödbromsen, säger Ann-Sophie  Sund, men i år kan ni förvänta er en fartfylld gala!

Jenny Emerén, VD Handelskammaren Mälardalen, avslutade Morgonen tillsammans med programledare Petra Garnås genom att berätta vad som är på gång på Handelskammaren i mars. Här hittar du vårt kalendarium.

Nästa Morgon på Kammaren äger rum 7 april – anmäl dig här.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration!

Vill du att ditt företag ska visas i Morgon på Kammaren? Följ då länken till vår
instruktionsvideo. 
Skicka din film till Paula Byström.

Är du intresserad av att vara frukostvärd för Morgon på Kammaren?
Kontakta Felix Andersson.