Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Mello och pandemin ställde om Morgon på Kammaren

Grant Thornton var morgonvärd när det blev digitalt igen för Morgon på Kammaren som hela hösten kört fysiska möten. Under programmets gång kom de glädjande nyheterna att restriktioner släpps den 9 februari.

Det var inte bara det digitala formatet som var annorlunda denna gång. Felix Andersson, projektledare på Handelskammaren Mälardalen, hoppade in som programledare då Petra Garnås hade uppdrag på annat håll – nämligen melodifestivalen.

Morgonvärden Grant Thornton är en personlig revisionsbyrå i Västerås som erbjuder flera tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice och stöttar företag på resan mot hållbar tillväxt. Det är en svensk byrå med 40 medarbetare i Västerås och 1200 i hela Sverige.

-Vi jobbar mest med entreprenörsdrivna företag och tillväxtföretag men vi hjälper självklart alla företag, säger Jimmy Nybom, Partner Assurance, Grant Thornton.

Morgonens tema lyfte unga ledare och unga entreprenörer där Keihian Darvishi, delägare i Proffas, inspirerade med berättelsen om hur hans liv såg ut efter studenten och innan idén till Proffas föddes.

Ung Företagsamhet i Västmanland arbetar varje dag för att unga i Västmanland ska se och förstå sin företagsamhet.

-Vi gör det genom att utbilda i entreprenörskap, säger Johan Eliases, Regionchef Ung Företagsamhet Västmanland.

Johan själv började sitt UF företag för 20 år sedan, en reklambyrå, som blev starten på hans karriär. Hans engagemang i UF har gett fantastiska resultat och genom digitaliseringen kan nu alla områden i Västmanland inkluderas. UF företaget BeeHome var också på plats. De unga entreprenörerna bygger insektshotell med hjälp av Tillberga anstalten.

På grund av sjukdom kunde inte alla gäster infinna sig men en glad hälsning via film visades av WRun, det tidigare UF företaget  som idag är ett uppskattat företag som bland annat blev länsvinnare i Sörmland för SKAPA, ett innovationspris till minne av Alfred Nobel.

Morgon på Kammaren fortsätter hela våren och nästa träff är den 3 mars på Elite stadshotellet. Anmäl dig här.

-Det ska bli skönt när restriktionerna släpper, vi får mer energi av fysiska events och kan ses, avslutade Jenny Emerén.

Varmt välkommen till Morgon på Kammaren 3 mars! Anmäl dig här.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Faktaruta

Grant Thornton är din rådgivare och revisionsbyrå i Västerås där nya och spännande affärsidéer möts och tar form. Detta oavsett vilken fas eller vilka behov ditt företag har. Grant Thorntons medarbetare på kontoret i Västerås bistår dig inom tjänsterna revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice med största expertis.

Morgon på Kammaren erbjuder dig aktuella uppdateringar om vad som händer i näringslivet samt värdefulla affärskontakter och inspiration! Du får även möjligheten att nätverka med andra deltagare.