Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nomineringen till EN22 är öppen!

Nu går det att nominera de som du tycker har gjort framstående prestationer under 2021. Vi är övertygade om att du har någon i ditt nätverk du imponerats av det senaste året. Tveka inte att nominera denna person eller företag.

EN22 äger rum 21 april 2022 på STIGA Sports Arena. Tv-profilen Jonas Karlsson blir konferencier för EN22. Jonas var en uppskattad journalist, programledare och krönikör på SVT under flera år. Just nu ser du honom på Kanal 5/Discovery där han bland annat gjort den hyllade reportageserien ”Olympiska berättelser” samt som programledare för kanalens OS-sändningar. I februari 2022 kommer Jonas Karlsson leda oss genom sändningarna från vinter-OS i Peking.

Helena von Porat, VD Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell tog hem priset för årets ledare 2020 på EN21.

Motivering  var att Helena är en stark ledare har förmågan att få sin organisation och sitt team att arbeta tillsammans för att nå framgång. Att kliva fram när det behövs som mest och att coacha sitt lag till gemensam framgång. Att dessutom göra det under extrema förhållanden och en pandemi som slagit särskilt hårt mot besöksnäringen, det kräver ett ledarskap utöver det vanliga. Med outtröttlig energi, beslutsamhet, värme och omtanke om sina medarbetare och kunder har Helena visat prov på stort ledarskap.

Faktaruta

Datum: 21 april 2022

Plats: STIGA Sports Arena

Medlemmar i Handelskammaren kan köpa biljetter till kampanjpris fram till 31/12 2021!

  • Eskilstuna Näringsliv är en sammanslagning av Näringslivsdagen och Marknadsplats.
  • Näringslivet samlas en dag för inspirerande föreläsningar och möten. Framgångsrika företagare under året prisas och hyllas under festliga former på kvällen.
  • Eventet arrangeras av Nyföretagarcentrum, Handelskammaren Mälardalen, Marknadsföreningen och Företagarna.