Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ledigt jobb: Marknadskoordinator och kommunikatör med intresse för företagsfrågor

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa tillväxtregion för företag? Vi söker en kollega som är en naturlig nätverkare, duktig skribent och som har god kännedom om Västeråsregionen.

Hos Handelskammaren Mälardalen är du med och bidrar till vår vision - att tillsammans med företagen skapa Sveriges bästa tillväxtregion. Som marknadskoordinator har du en viktig roll att knyta ihop vårt kommunikations- och medlemsrekryteringsarbete samtidigt som du också representerar företaget utåt mot företag och samarbetspartners.

Hur ser dina arbetsuppgifter ut?

Vi är en medlemsorganisation och i din roll förväntas du medverka på våra olika medlemsevent, men även delta på andras mötesplatser för att marknadsföra Handelskammaren.

Du har en känsla för smart marknadsföring, ett strategiskt tänk och är en vass skribent som både kan formulera korta kärnfulla texter till webben som lite längre och säljande texter. Vid behov kan du också ta fram snygga presentationer i exempelvis Powerpoint eller Prezi. Då vi även jobbar med opinionsbildning är det en fördel om du har erfarenhet eller intresse av PR samt vana av att hantera sociala medier. Tillsammans med VD och teamet är du med och utformar marknads- och kommunikationsplanen.

Vårt mål är att öka antalet medlemsföretag och en viktig marknad för detta är Västerås och Västmanland. I din roll ingår det att ansvara för att antalet medlemsföretag ökar i länet och du kommer att ha mycket företagskontakter och göra företagsbesök.

Vem trivs här?

Om du vill ha variation, frihet under ansvar och en roll som innebär många kontaktytor både internt och externt är detta jobbet för dig. Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning. Sannolikt bor du någonstans i Västeråsregionen och har ett par års arbetslivserfarenhet.

Som person är du lyhörd, strukturerad och kommunikativ med social kompetens och ett affärsmässigt förhållningssätt. Du sätter dig snabbt in i olika frågor och sammanhang. Du är nyfiken och en naturlig omvärldsbevakare som också har lätt för att ta till dig ny teknik.

Vad erbjuder vi?

Ett spännande och omväxlande jobb där du är med och gör skillnad för regionens företag. Du kommer att få ett stort nätverk i regionen.

Vi erbjuder flexibilitet i arbetstider med möjlighet till visst distansarbete när det går. Kollektivavtal och tjänstepension.

Du rapporterar till VD och ingår i team Marknad och Medlemsservice. Handelskammaren Mälardalen är en privat, oberoende och i grunden ideell näringslivsorganisation. Vi är idag 17 personer och finns på tre kontor – Västerås, Örebro och Eskilstuna.

Sök redan idag!

Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Vill du bli vår nya kollega? Och passar du in på kriterierna:

  • Akademisk examen, gärna inom marknads- och kommunikationsområdet eller företagsekonomi
  • God stilistisk förmåga och flytande i svenska språket
  • Kunskaper i Powerpoint, Prezi eller motsvarande program
  • Nyfikenhet och intresse för tekniska verktyg, t ex digitala mötessystem (Zoom, teams m fl) och webbpubliceringsprogram.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet
  • Lokal kännedom om Västerås och Västmanland

 

Sök då snarast, men senast 12 december. Bifoga CV med personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Mejla till jenny@handelskammarenmalardalen.se och ange ”Jobbansökan” i ämnesraden.

Välkommen!

Mer om oss

Om Handelskammaren

I Sverige finns 11 handelskammare som är regionala och autonoma.  I världen finns cirka 12 000 handelskammare.