Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Två tunga talare klara till Stora Näringslivsdagen 2021

PR-experten Per Schlingmann och affärsgurun Kjell A. Nordström föreläser på Stora Näringslivsdagen den 5 oktober. Tillsammans har de under pandemin gett ut boken ”Corona Express – En liten bok om världen efter pandemin”.

Per Schlingmann

Dr Kjell A. Nordström

Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Kjell A. Nordström  är en inflytelserik och respekterad affärsguru världen över och en av Europas mest efterfrågade föreläsare. Tillsammans har de under pandemin gett ut boken ”Corona Express – En liten bok om världen efter pandemin”.

Coronapandemin är en tidsmaskin som med raketfart förflyttar oss fram i tiden. Det ställer oss inför en rad utmaningar, men också möjligheter. Frågan om hur vi tar oss an den nya verkligheten kommer att prägla ledarskapet under lång tid framöver.

Tidigare har de tillsammans gett ut boken ”Urban Express”, som handlar om att vår tids förändringsagenter utgörs av växande städer och kvinnor som rustar sig med kunskap. Uppföljaren ”Corona Express” kompletterar bilden med en diskussion kring följderna av vårt samhälles mest omfattande hälsokatastrof.

Paula Byström

  • Projektledare
  • affärsnätverk, hållbarhet, kommunikation och medlemskap

Faktaruta

Per Schlingmann

Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Per driver i dag kommunikationsbyrån Per Schlingmann AB och är en flitigt anlitad föreläsare. Han sitter i styrelsen för SOS Barnbyar och har gett ut flera böcker.  Per har varit statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare i Moderaterna. Han har pekats ut som en av de mest inflytelserika kommunikatörerna och har varit en mycket uppskattad kolumnist i svenska tidningar.

Dr Kjell A. Nordström

Kjell A. Nordström har en doktorsexamen i ’International Business’ från Handelshögskolan i Stockholm. Hans forskning och rådgivning fokuserar på företagsstrategi, multinationella företag och globalisering. Han har 25 års erfarenhet av att arbeta som rådgivare och konsult med multinationella företag runt om i världen.

HUVUDPARTNERS

PARTNERS

MEDIAPARTNERS