Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Vi ställer inte in, vi ställer om. Stora Näringslivsdagen flyttas till den 16 februari 2021

På grund av rådande läge med Corona har vi på Handelskammaren Mälardalen valt att flytta fram Stora näringslivsdagen i höst till den 16 februari 2021. Vi hoppas det blir ett bra tillfälle att blicka framåt tillsammans med er alla.

Stora Näringslivsdagen 2021 behandlar stora frågor som världshandel och det som händer i vår omvärld. Hur påverkar Brexit, nya handelsavtal och Corona-viruset vårt samhälle, ekonomi och näringsliv? Den digitala omställningen ställer stora krav på företagens säkerhetstänkande. Hur står det till med IT-säkerheten hos våra företag när digitaliseringen sker allt snabbare?

Vi fördjupar oss också i begreppet Employer Branding, hur uppfattas ditt företag? Årets program är en blandning av föreläsningar, dialogsamtal och intressanta intervjuer.

Välkommen till årets mötesplats för näringslivet i Västmanland.