Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Är du en framtidsentreprenör?

Framtidsentreprenörerna är en nyskapande utbildning för dig som vill att din idé eller ditt företag ska utvecklas i en hållbar riktning. I den här utbildningen kompletterar vi de ekonomiska perspektiven med personliga utvecklingsperspektiv (mening), sociala perspektiv (samhällsnytta) och ekologiska perspektiv (planetnytta).

Det är där vi hittar framtidsentreprenörerna – väl balanserade mellan dessa fyra perspektiv. Nu söker vi dig som kommer att utveckla framtidens erbjudanden som frisör, hantverkare, kock, programmerare, rådgivare, odlare, producent, författare, skogsbrukare, influencer, frilansare, konsult, redovisningsekonom…. eller något av alla de yrken vi ännu inte förstått att vi behöver. Välkommen med din idé, kom som du är.

Coompanion Mälardalen erbjuder denna utbildning tillsammans med Bronner & Bronner Samhällsförbättring AB. Utbildningen finansieras av Region Örebro län. Vi startar hösten 2020 och söker nu vår första kull av framtidsentreprenörer i hela Örebro län. Vi söker dig som:

  • Funderar på att starta eget
  • Nyligen startat eget
  • Vill ställa om ditt företagande i en hållbar riktning

Vi erbjuder nya tankar, kunskaper och nätverk där idéer kan bli mer hållbara och anpassade för framtiden.

Tio tillfällen hösten 2020
Under hösten 2020 träffas vi vid tio utbildningstillfällen i centrala Örebro (eller digitalt vid behov). Utbildningen är kostnadsfri för deltagarna.

Läs mer
Framtidsentreprenörernas hemsida

Ansök senast 29 maj
Ansökan till utbildningen är öppen mellan 1 och 29 maj. Antalet platser är begränsat. Frågor besvaras av Josephine Hedlund, Coompanion Mälardalen, josephine.hedlund@coompanion.se eller projektledare Sara Bronner, sara@bronnerbronner.se.