Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Så kan du undvika och förebygga handelshinder när du ska exportera

Vill du slippa bli överraskad av nya regler? Det finns nu seriösa, kostnadsfria digitala verktyg för att bevaka nya produktregler på exportmarknader och därmed undvika handelshinder. Kommerskollegium visar hur på ett webbseminarium 19 maj klockan 10.00 – 10.30.

På webbseminariet kommer vi att presentera ePing, ett digitalt verktyg där företag kostnadsfritt kan prenumerera och få information om nya regler som är på gång i olika länder. Prenumerera på information om enskilda produktslag, länder eller både och. EPing är skapat och drivs av WTO och FN.

Vi kommer också att berätta om hur du som företag kan vara med och förebygga att nya handelshinder uppstår. Och hur arbetet med att förebygga och åtgärda konkreta handelshinder går till inom Kommerskollegium, Sverige och WTO. Vi tar också upp hur du via Kommerskollegiums Forum för standardisering kan vara med och påverka utformningen av EU:s framtida gemensamma standarder.

Låter det intressant? Anmäl dig till vårt webbseminarium 19 maj.

Är du intresserad men har ingen möjlighet att delta just den 19 maj kontaka Sara Emanuelsson fornamn.efternamn@kommerskollegium.se.

Nyfiken på ePing, kika här