Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

UTSIKT flyttar till 2021

På grund av coronasituationen har vi på Handelskammaren Mälardalen bestämt oss för att flytta UTSIKT till den 4 mars 2021.

Vi hoppas att det ska bli ett bra tillfälle att börja blicka framåt och tillsammans sätta agendan för framtiden - i spåren av coronaviruset och med AI och hållbarhet i fokus. Det är många som påverkas av det som händer nu och många företag pressas att tänka nytt. I mars nästa år vill vi ta tillvara på alla dessa erfarenheter och använda dem på ett bra sätt.

Precis som vi hade planerat inför den 22 oktober 2020 får du 15 timmars effektiv omvärldsbevakning utan att lämna Örebro. Vi vill ge dig ett WOW! Du ska känna att du har lärt dig något nytt, fått bättre koll och mycket inspiration till framtida affärsutveckling.

Det blir också ett schysst avbrott från vardagen som ger både ledning och medarbetare energi och kompetensutveckling på samma gång.

UTSIKT 2021 pågår hela dagen den 4 mars och vi lovar att du är lite smartare, har lite fler vänner och är på gott humör när du går hem på kvällen. Det blir en intensiv dag med många tillfällen att träffa de rätta människorna, knyta nya kontakter, bygga och vårda affärsrelationer, göra affärer, ha roligt och hänga med kompisar.

Varmt välkommen till UTSIKT 2021.Till dess kan du hålla dig uppdaterad på utsikt.nu, Facebook och LinkedIn.