PROGRAM TORSDAGEN DEN 10/10

10.00 4 INSIKTER att välja mellan

Alexborg

Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och få andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på. Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder? Anna Bellman har svaren.

Creative House

Du får snart veta vem som föreläser.

Kinnarps

Arbetslivet förändras i en allt snabbare takt. Människors värderingar och beteenden förändras samtidigt som affärslandskapet ökar förändringstrycket på företag och offentlig sektor. Magnus Kempe från Kairos Future ger en inblick i vad som krävs av den framtida, framgångsrika arbetsplatsen.

Myoffice

Eric Thyrell varvar inspirerande historier med beprövade och konkreta verktyg för att du som privatperson, eller företagare direkt efter föreläsningen ska kunna skapa positiva förändringar i vardagen och våga tänka stort!

11.30 Lunchmingel och utställning på Conventum Kongress

Det blir en närkeinspirerad mingeltallrik till lunch.

13.00 Föreläsning: Spotify

Jenny Hermanson, Nordenchef på Spotify.
Spotifys resa började 2008 när de för alltid förändrade musikbranschen i hela världen. Med många spännande samarbeten och ännu mera nytänk tar de stora kliv in i framtiden och du får följa med.

Jenny Hermansson, Nordenchef på Spotify

14.00 10-10-10

Tre snabba föredrag av tre innovativa bolag.
I SAMARBETE MED INKUBERA.

14.40 Kaffemingel och utställning

15.30 Föreläsning: Varumärkets kraft

Pär Pärsson, varumärkesstrateg på Strateg.
Att attrahera talanger har aldrig varit viktigare än idag, och i jakten på rätt människor blir varumärket avgörande. Pär Pärsson delar med sig av erfarenheter från traditionellt varumärkesbyggande och från aktuella projekt för Telia och Securitas.
I SAMARBETE MED STRATEG.

Pär Pärsson, Varumärkesstrateg på Strateg

16.30 Mingel och utställning

17.00 Föreläsning & frågesport: Primetime

Martin Palm, grundare av Sventertainment och frågesportsappen Primetime.
För ett år sedan var Primetime ett sidoprojekt, men nu är idén ett seriöst affärsprojekt som har skapats utan traditionell marknadsföring eller lånat riskkapital. Martin Palm, berättar om framgången med Primetime, vilka trender som driver framtidens mediekanal och hur de satsar stort inför framtiden med global expansion.

Martin Palm, grundare av Sventertainment och frågesportsappen Primetime

18.00 Mingel, lokala matproducenter och utställning

Möt våra lokala matproducenter, häng i baren och mingla i utställningen där mathantverkare bjuder på smakprov på närproducerad mat från Örebro läns gårdar.

19.30 Middag med underhållning

En närproducerad trerätters, underhållning, barhäng och dans till 01.00. Hit-torp productions presenterar: The Grooveband med Sara Björlemyr, Daniel Björnmo, Christof Jeppson (känd från Idol), Fredrik Kjellgren, Hannes Nordgren och Magnus Sjöquist.