PROGRAM TORSDAGEN DEN 10/10

10.00 4 INSIKTER att välja mellan (kaffe från 9.30)

Bokningen till startföreläsningarna är stängd
Alexborg
Fullbokat!

Om du vill vara den ledare, säljare, kollega eller presentatör som på riktigt lyckas fånga intresset och få andra att ta till sig ditt budskap så finns det en del saker att tänka på. Hur blir du av med nervositet? Hur tar du fram ditt huvudbudskap? Hur fångar du publikens intresse på tre sekunder? Anna Bellman har svaren.

Adress: Alexborg, Örebro Slott, Kansligatan 1, Örebro.

Creative House
Fullbokat!

Björn Ulvaeus delar med sig av personliga berättelser, anekdoter och insikter som tagit honom från ABBA till Session. Som entreprenör är det omöjligt att inte inspireras av Björns enorma drivkraft och nyfikenhet. Allt sker i vår varma, personliga och nära atmosfär.

Adress: Creative House, Älvtomtagatan 12, Örebro.

Kinnarps

Arbetslivet förändras i en allt snabbare takt. Människors värderingar och beteenden förändras samtidigt som affärslandskapet ökar förändringstrycket på företag och offentlig sektor. Magnus Kempe från Kairos Future ger en inblick i vad som krävs av den framtida, framgångsrika arbetsplatsen.

Adress: Kinnarps, Fabriksgatan 47, Örebro.

myOffice

Eric Thyrell varvar inspirerande historier med beprövade och konkreta verktyg för att du som privatperson, eller företagare direkt efter föreläsningen ska kunna skapa positiva förändringar i vardagen och våga tänka stort!

Adress: myOffice, Stenbackevägen 6, Örebro.

11.30 Lunchmingel och utställning på Conventum Kongress

Det blir en närkeinspirerad mingeltallrik till lunch.

13.00 Föreläsning: Spotify

Jenny Hermanson, vd för Spotify i Norden.
Jenny Hermansson berättar om Spotifys resa som började 2008 och som för alltid förändrade musikbranschen och vårt sätt att lyssna på musik.
Hon har jobbat inom olika enheter på Spotify under tio års tid och idag är hon chef över ett 60-tal medarbetare i Norden. Hon delar med sig om hur det är att arbeta och leda i ett globalt företag som växer i hyperfart, och hur man som chef ser till att inte bli för bekväm i befintliga strukturer samtidigt som man ger medarbetarna stabilitet i arbetet framåt.
Jenny Hermansson har bland annat blivit utnämnd till Kultursveriges 75 mäktigaste av tidningen Fokus (2018) och Framtidens kvinnliga ledare av Ledarna (2018).

Jenny Hermansson, Nordenchef på Spotify

14.00 10-10-10

Tre snabba föredrag av tre innovativa bolag.
I SAMARBETE MED INKUBERA.

Truckzter

Viktoria Lindqvist och Maria Netterstrand
Förvandlar medarbetar-
undersökningar till åtgärdsförslag med AI

B-Engageds medarbetarundersökningar kan med hjälp av kvalificerad AI-teknologi ringa in de områden som är i störst behov av förbättringar. I nästa steg presenterar den artificiella intelligensen konkreta förslag på hur cheferna kan förbättra sitt ledarskap så att medarbetarna kan bli mer engagerade och bolaget i förlängningen bli mer lönsamt.

Samuel Wulgué
Finner guldet i kundernas data

Med hjälp av djupa kunskaper inom statistik och tack vare kraften i AI, kan Binary Brains hitta de viktigaste parametrarna i kundernas data och förvandla dem till träffsäkra förutsägelser om framtiden. Binary Brains analyser gör att företag både kan minska kostnader och öka intäkter tack vare bland annat mer träffsäkra inköp, rätt bemanning och smartare marknadsaktiviteter.

Fredrik Regin
Kopplar samman frakten med fraktarna

Waybill är molntjänst som förenklar speditörers och chaufförers vardag. Med hjälp av Waybill kan man identifiera såväl ledig fraktkapacitet, gods som behöver fraktas. I förlängningen effektiviseras hela fraktkedjan. I dagsläget går vår femte lastbil på våra vägar tom. Waybills ambition är att minska denna siffra väsentligt till nytta för logistikföretagen, deras kunder och miljön.

14.40 Kaffemingel och utställning

15.30 Föreläsning: Varumärkets kraft

Pär Pärsson, varumärkesstrateg på Strateg.
Att attrahera talanger har aldrig varit viktigare än idag, och i jakten på rätt människor blir varumärket avgörande. Pär Pärsson delar med sig av erfarenheter från traditionellt varumärkesbyggande och från aktuella projekt för Telia och Securitas.
I SAMARBETE MED STRATEG.

Pär Pärsson, Varumärkesstrateg på Strateg

16.30 Mingel och utställning

17.00 Föreläsning & frågesport: Primetime

Martin Palm, grundare av Sventertainment och frågesportsappen Primetime.
För ett år sedan var Primetime ett sidoprojekt, men nu är idén ett seriöst affärsprojekt som har skapats utan traditionell marknadsföring eller lånat riskkapital. Martin Palm, berättar om framgången med Primetime, vilka trender som driver framtidens mediekanal och hur de satsar stort inför framtiden med global expansion.

Martin Palm, grundare av Sventertainment och frågesportsappen Primetime

18.00 KONTAKTTORG - affärsmingel, lokala matproducenter och utställning

Affärsmingla, häng i baren, strosa i utställningen och möt våra lokala matproducenter: Berga gård/Berga Skafferi, Bergslagens grönsaksförädling, En får tacka, Lokal, Grythytteqvarn, Hyddans Zon och gård, Lycktäppan, Råberga ekoprodukter, Sikfors Herrgård och The Biohacking GrandMa.  

19.30 Middag med underhållning

En närproducerad trerätters, underhållning, barhäng och liveband till 01.00. Hit-torp productions presenterar: The Grooveband med Lotta Björkqvist, Daniel Björnmo, Christof Jeppson, Fredrik Kjellgren, Hannes Nordgren och Magnus Sjöquist.