PROGRAM TORSDAGEN DEN 21 OKTOBER

PROGRAMMET UPPDATERAS i början av hösten

10.00 INSIKTER att välja mellan - kaffe från 9.30

INSIKT 1
INSIKT 2
INSIKT 3
INSIKT 4

Startföreläsningar i samarbete med våra samarbetspartners.

11.30 Lunchmingel och utställning på Conventum Kongress

13.00 Kairos Future: Så hittar du vägarna efter den akuta coronakrisen

I den turbulenta tid samhället går igenom letar många företag efter redskap för att hantera framtiden. Coronakrisen är exceptionell. Både till sin omfattning och till sin komplexitet. Det är många parametrar att ta hänsyn till och vi ser att många famlar efter i vilken ände man ska börja nysta upp tillvaron. Att få kontroll på kostnadsflödet är ofta en akut åtgärd men vad gör man efter det? Mitt i krisen gäller det att också orka se bortom hörnet.

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper de sina kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling.

14.00 Framtidsföretag

Möt inspirerande och intressanta företag och deras idéer. Många har påverkats av det som händer nu och nästan alla företag pressas att tänka nytt. Vi tar tillvara på dessa erfarenheter så att alla kan använda dem på ett bra sätt.

14.30 Kaffemingel och utställning

15.15 TEMA: artificiell intelligens, hållbarhet och framtiden

Lär dig hur du misslyckas snabbare än någonsin och direkt tar nästa steg in i framtiden. Det som tidigare kostade miljoner kronor att bygga upp, som Abbas legendariska Polarstudio, ryms nu i en iPad. Det vet alla. Men det alla kanske inte tänker på är att den så kallade “trial and error”-loopen, som utgör den absoluta grunden till mänskligt lärande, förkortats dramatiskt. Och blivit mycket billigare i den digitala världen.

16.30 KONTAKTTORG - affärsmingel och utställning

Affärsmingla och strosa i utställningen. 

17.00 Örebropanelen

Med örat mot rälsen sätter vi fingret på vad som väntar runt hörnet för Örebroregionens näringsliv. 

17.30 En inspirerande framtidsföreläsning

Vi vill ge dig ett WOW! Du ska känna att du har lärt dig något nytt, fått bättre koll och mycket inspiration till framtida affärsutveckling.

18.30 - 01.00 After work med käk

Vi toppar dagen med en bubblande after work med käk och affärsmingel och när vi går hem på kvällen är alla lite smartare, har lite fler vänner och mycket mer energi att ta tag i framtidens frågor.