Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

YrkesAkademin ställer inte in, de ställer om!

Att studera på yrkeshögskolan blir allt mer populärt och nu pågår antagningarna för fullt till höstens utbildningsstarter. I vanliga fall anordnar skolorna öppet hus och mässor för att presentera sina utbildningar men med anledning av mötesförbudet för fler än 50 personer gäller det att hitta nya möjligheter.

Den 8 april anordnar YrkesAkademin en digital yrkeshögskolemässa för att presentera höstens utbildningsstarter.

– Vi vill dela med oss av vilka möjligheter det finns med yrkeshögskolan och kommer därför presentera våra utbildningar digitalt från kl. 9.00 till 18.00, berättar Anna Belinki, utbildningsledare för utbildningen Drift- och fastighetstekniker.

YrkesAkademin har jobbat med nätbaserade utbildningar i många år och vill dela med sig av de möjligheter som är ännu mer aktuella idag.

- Under dagen har deltagarna chansen att ställa frågor och de kommer få information om tydliga lösningar för nya karriärvägar eller kanske till och med bli inspirerade att ta steget mot en helt ny bransch.

Mer information och anmälan till mässan hittar du här.