Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Ett nära ledarskap även på distans.

Hur kan du som ledare upprätthålla och utveckla en konstruktiv dialog med dina medarbetare när ni inte längre möts på samma sätt som innan?

Idag är det viktigare än någonsin att skapa förutsättningar för reflektion och eftertanke. För dig som ledare är det av yttersta betydelse att du får de bästa förutsättningarna att ge dina medarbetare möjlighet till reflektion och trygghet.

Håll en effektiv dialog på distans – HR2 Mentor nu gratis under två månader utan förpliktelser.

Vi ger dig och dina medarbetare möjlighet att helt kostnadsfritt reflektera i HR2 Mentors app under april och maj månad. Detta innebär även att du som ledare kan stötta medarbetare genom att ge feedback på reflektionerna. (Utan krav på att ni binda upp er på ett längre avtal).

Varför testa detta?

Vi har, under de senaste veckorna, sett ett ökat behov och användande av reflektionsloggen i HR2 Mentor. Vi spårar detta bl. a till en ökad oro hos medarbetare men också en viss ovana att jobba på distans. Det är viktigt att minnas att era medarbetares behov av återkoppling från dig som ledare ökar med det geografiska avståndet mellan er.

Hos våra befintliga kunder upplever ledarna att de kan agera mer handlingskraftigt och kan stötta sina medarbetare. Detta genom att ta del av deras tankar och oro för att sedan kunna ge feedback på just dessa. Du kan även följa medarbetarnas fokus men även se trender i mående för både team och individ via den inbyggda pulsmätningen.

Enkelt att komma igång:

  • Mejla info@hr2.se om ditt intresse och för att boka 10 minuter genomgång över telefon.
  • Mejla e-postadresser till de som ska vara med och reflektera till info@hr2.se

Efter dessa steg kan ni (om ni vill) vara igång med reflektionsloggen inom 24 timmar.

Kom igång utan att behöva samla ditt team fysiskt. Ni behöver endast en dator eller en telefon, det är allt. Ni meddelar medarbetarna att ni kommer att göra detta, skickar en instruktion (som du får av HR2) och sedan kan vi köra individuella (digitala) samtal för de som eventuellt behöver vidare guidning.

Är ni mer än ett team som vill köra igång? Skicka då en organisationsstruktur med information om vilka som ska vara gruppledare i respektive team.