Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Sätra Brunn erbjuder säkrare möten - med mycket frisk luft, hälsosamma miljöer och möjligheter att jobba avskild från andra.

Sätra Brunns VD Rebecca Sjödin

Handelskammaren Mälardalen träffar Sätra Brunns VD Rebecca Sjödin som säger ”Vi försöker hitta möjligheterna i detta, inte förlamas av problemen, och funderar på många olika sätt för att erbjuda nya lösningar som kan passa våra kunder i denna svåra situation”.

Rebecca menar att de på Sätra Brunn har många utmaningar men också en hel del unika möjligheter. Till exempel kan de erbjuda konferensboende och konferenslokaler i eget hus utan andra i samma byggnad, där även måltider kan intas. Incheckning kan hanteras direkt i konferenslokalen för att minimera träffytor med andra. osv. berättar Rebecca. ”Vi kallar det för ”Säkrare möten” och hoppas att fler företag vågar mötas igen och sikta på framtiden.”

https://satrabrunn.se/konferens/sakra-moten/

”I personalgruppen finns ett mindset just nu av att ställa om, även om vi tyvärr måste dra ner lite i personalstyrkan och korttidspermittera tills detta vänder. Men det är verkligen det häftigaste i den här krisen, hur alla i personalstyrkan är öppna för att ställa om och jobba på helt nya sätt. För att vi MÅSTE. Plötsligt är allt möjligt, och alla hjälps åt för att hitta nya sätt som kan funka.” fortsätter Rebecca. Och tillägger ”Jag önskar att belöningen för allas insats i detta blir att vi klarar av den här pärsen på bästa sätt så att vi får skörda frukterna efter krisen.”

Rebecca säger också att det är viktigt att hennes ledarskap symboliserar mindsetet och att hon ger möjlighet att ta egna beslut i det fall det krävs, och ger som exempel att om man misstänker att en gäst är sjuk så har man rätt att tacka nej till att till exempel utföra en behandling på gästen.

Sätra Brunn har både företags- och privatgäster och tack vare det en möjlighet att driva verksamheten vidare för den privata målgruppen nu när de flesta konferenser avbokas. De har i nuläget öppet fre-sön för alla som behöver komma från och ladda batterierna. De har max 50 gäster per natt som myndigheten förordar, ett beslutet som togs innan myndigheternas rekommendationer. Åtgärder har vidtagits kring servering från buffé till tallrik och man placerar gästerna med långa avstånd i restaurangen för att förhindra smittspridning osv.  Konferenser är välkomna i veckorna, vid förfrågan så öppnar de upp och tar emot dessa.

Det finns också andra möjligheter att hos Sätra Brunn hyra temporära boenden för inrest arbetskraft, både i hotellrum i veckorna eller i egna hus. där tex företag kan få hyra veckoboenden även i hotellrum osv. nu under detta läge. Det finns också hus att hyra om man vill placera sig i ”egen karantän” en tid.

Nu hoppas vi på påsken, och hälsar alla gäster varmt välkomna till oss för att njuta av en påskpyntat och härligt Sätra Brunn.