Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Boka UTSIKT 22 oktober redan nu!

Programmet för UTSIKT 2020 tar form och vi mixar förra årets succéer med nya friska grepp.

Som vanligt kommer UTSIKT med en AVSIKT och du får 15 timmars effektiv omvärldsbevakning utan att lämna Örebro. Årets tema är AI och hållbarhet för framtidens företagande och vi vill ge dig ett WOW! Du ska känna att du har lärt dig något nytt, fått bättre koll och mycket inspiration till affärsutveckling.

Det blir också ett schysst avbrott från vardagen som ger både ledning och medarbetare energi och kompetensutveckling på samma gång.

UTSIKT 2020 pågår hela dagen den 22 oktober och vi lovar att du är lite smartare, har lite fler vänner och är på gott humör när du går hem på kvällen. Det blir en intensiv dag med många tillfällen att träffa de rätta människorna, knyta nya kontakter, bygga och vårda affärsrelationer, göra affärer, ha roligt och hänga med kompisar. Vänta inte! Boka en plats redan nu.

Conventum Kongress blir platsen för dagen. Vi har redan nu många engagerade samarbetspartners och det finns mer är 30 utställarplatser för dig som vill visa upp din verksamhet och sprida kunskap om vad ni gör för Örebroregionens näringsliv.

Vi startar 10.00 på olika platser i Örebro, där våra samarbetspartners bjuder på kunskap och nätverkande. Sedan blir det en mingelpromenad till Conventum Kongress där minglet fortsätter, utställningen har öppnat och du får en god lunch.

Det blir föreläsningar om framtidens företagande, andra innovativa insikter och du får veta vad du kan göra för att öka din digitala och hållbara kraft inför framtiden.

Framåt eftermiddagen blir det ännu mer tid för nätverkande med ett bubbligt after work-mingel med käk som fortsätter långt inpå kvällen.

Varmt välkommen!

PRIS

Deltagarplats inklusive måltider
Ordinarie pris: 2 495 kronor exklusive moms.
Medlemspris: 1 995 kronor exklusive moms.

Utställningsplats på Conventum 2*3 meter
Inklusive 2 deltagarplatser och ett bord 180*70 cm, duk, stol och elanslutning.
Ordinarie pris: 10 995 kronor exklusive moms.
Medlemspris: 8 995 kronor exklusive moms.