Handelskammaren Mälardalen

Nyheter

Nominera Årets Exportföretag Örebro

Nu är det hög tid att nominera till Årets Exportföretag i Örebro län. Priset delas ut av Handelskammaren Mälardalen, Länsförsäkringar Bergslagen och PwC. Vinnaren koras i samband med Örebrogalan i mars 2020.

Priset lyfter goda förebilder för att uppmärksamma export och exporterande företags betydelse för tillväxten. Årets Exportföretag delas ut av Handelskammaren Mälardalen, PwC och Länsförsäkringar Bergslagen till ett företag som:

  • Har sin huvudsakliga verksamhet i Örebro län
  • En omsättning på minst 10 mkr, och en exportandel om minst 50%
  • Exporterat produkter eller tjänster som huvudsakligen producerats eller förädlats i Sverige
  • Exporterat produkter eller tjänster på flera marknader eller haft exceptionell framgång till ett flertal kunder på enstaka marknader
  • Har en solid ekonomi och minst 3 årsbokslut bakom sig
  • Juryn kan också väga in företagets förutsättningar, omvärlden och hållbarhetsfrågor i den slutgiltiga bedömningen.
Skicka din nominering till info@handelskammarenmalardalen.se eller via Örebrogalans hemsida.

Givetvis kan du nominera ditt eget företag!

Örebrogalan 2020

Att bli nominerad och att vinna ett pris under Örebrogalan skapar glädje och stolthet. Den uppmärksamhet som prisutdelningen får varje år har visat sig skapa positiva effekter för alla inblandade.

På Örebrogalan delas priser ut till människor, företag och organisationer som har lyckats extra bra inom näringsliv, kultur, idrott och andra områden i samhället. Flera av priserna har en offentlig nomineringsprocess där allmänheten få ge förslag på kandidater. Omröstningen görs av prisvärdar som tar fram tre finalister per priskategori. Vinnarna offentliggörs vid prisutdelningen under galakvällen.